Methoxyisoflavone |
Post Reply |
Author | |
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2014 at 17:42 |
Ne vidim da e itko spomenuo ovaj suplement do sada, ili je kod nas prisutan na tržištu pod nekim drugim komercijalnim nazivom. Prvi put sam ga počeo piti prije dva mjeseca i odradio jednu turu od 30 dana, jučer sam krenuo nanovo. U kombinaciji s drugim suplementima koje uzimam imao sam vrlo dobre rezultate i sad očekujem reprizu. Iako mi je teoretski tjedni kalorijski deficit oko 10000 kCal, uz gubitak masti koji se poklapa s ovim deficitom, dobijam i na mišićnoj masi. U 4 tjedna na methoxyisoflavonu mi se LBM povećao za 3,6kg, u 4 tjedna nakon što sam ga prestao piti za 2kg tako da bih ovu razliku uzeo kao neku referentnu mjeru učinkovitosti za moj metabolizam, prehranu i trening. Da ne bude zabune, nije to nikakva čarobna tableta, i sumnjam da bi bilo ikakvog efekta da ne pazim strogo na prehranu, treniram svaki dan i šopam se aminokiselinama i proteinima, no kad sve sve složi, priča funkcionira odlično. Možda zvuči glupo, no ujutro kad se probudiš, ništa ne škripi od treninga jučer navećer, već se istovremeno osjećaš veći i lakši. U kombinaciji s visokim unosom proteina, bcaa i hmb-om, mislim da radi čuda za regeneraciju. Da li je to itko još ovdje koristio? |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje se ovo ima nabaviti?
A o nus pojavama o tom potom.. Isoflavoni su povezani sa estrogenskim djelovanjem u tijelu... Edited by tare - 07 Veljaca 2014 at 10:24 |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja koristim Myproteinov Methoxyisoflavone, u komercijalne aspekte pojedinih suplemenata ne bih ulazio pošto forum ima svoj webshop.
Nikakve negativne nuspojave nisam primjetio, a gubitak tjelesne masti i rast mišićne mase mi ne idu ruku uz ruku s estrogenom. I lignani u lanenim sjemenkama su fitoestrogeni, pa opet od njih ne rastu cice. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |