D: Prehrana po krvnim grupama |
Post Reply |
Author | |
quadricepsfemoris
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2014 at 14:54 |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja god bija grupa (a znan samo da 0 i ab nusan) mora bi dosta izbjegavat šta volin
Zato se i necu opterecivat
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
da utjece ili ne, pojma nemam. Ali kako teorija krece iz adaptacija i razvoja humanoida, kroz godine je došlo i do velikih miješanja naroda pa se sastav gena ne može odrediti prema krvnoj grupi. A gdje je životna dob, koja isto odreduje nacin prehrane, pa koji smo metabolicki tipovi, ne vjerujem i da dvije osobe npr iste B krvne grupe imaju isto lucenje želucanih sokova, lucenja iz jetre i gušterace, prije svega mislim na amilaze, lipaze i proteaze, a ako se dobro sjecam i inzulin može kod raznih ljudi biti u odnosu 1:20. I da ima u 1% slucajeva istine u ovome, opet bih rekao da je još jedna dijeta ciji je cilj prodaja...Da je prehrana prema analizi rezultata genetskog koda još bih i probao, aki ako i prehranom i vježbanjem možemo mijenjati našu genetiku, tj epigenetitika i nutrigenomika su bitne, više vjrujem tome. Autorica je lijepo prokazala metode, moj zakljucak ce bit da cu jesti dokle god moja B grupa bude kolala u meni... :) Znaci B sam grupa, od kukuruza ovcetine i kozjeg mlijeka mi je muka, sojino mlijeko ne volim, sa glutenom nemam problema, a od namirnica koje su oznacene da mogu biti otrov, jedem velike kolicine. Pa hvala Katarini na prikazu, bar da ne gubim vrijeme na ovo. :)
|
|
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak kritike, nijedna referenca u ovom clanku? nadasve zanimljivo.
zatim: http://news.utoronto.ca/popular-diet-theory-debunked
Još jedna dijeta kao paleo i lchf, bez ikakvih znanstvenih potvrda, šarlatanska naklapanja za mase koje tako lako nasjedaju. i sve to tako lijepo upakiraju i lovce i skupljace :D
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam krvna grupa A, da ja jedem kako tu piše ja bi za mjesec-dva imao 50kg....
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |