Zelim postati FITovka! |
Post Reply |
Author | |
smaragd
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2014 at 18:05 |
Bok zgodni ljudi!
Zelim postati fit pa molim vas iskusne FITovce za pomoc. Ovako, visoka sam 178 cm i imam 73 kg. Htjela bi u 3 mjeseca smrsaviti 10-ak kila pa vas molim za savjete i preporuke. Inace, dosta sam aktivna i u relativno dobroj formi. Problem je sto jedem dosta UH jer nisam bas neki mesojed ii lijena sam si ppripremati hranu pa cesto zgrijesim u pekarnici ili nekom fast foodu. Ako je ntko voljan neka.mi napise neki plan treninga i prehrane koji bi ne mogaodovesti doovog rezultata a ja obecajem da cu ga se pridrzavati. :) Hvala! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobrodošla
Napisi za pocetak barem 3 dana jelovnika svojih i treninga. Takoder, sve planove treninga i prehrane imas na forumu, nitko ti ovdje bar koliko znam nece pisati individualizirani plan prehane i treninga besplatno. Pronjuskaj po forumu, ima hrpa treninga, forumasi stavljaju svoje jelovnike pod Nutricionizam. Malo volje i strpljenja i 10 kg nece biti veliki problem u 3mj sretno pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
smaragd
Post Options
Thanks(0)
|
ok tnx. prvi put sam na forumu uopce. nisam znala da to negdje pise.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
no frks samo ti nama napisi bar 3 jelovnika pa ce te vec netko ispravit i usmjerit.
npr. trening https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx npr. prehana https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Primjeri-uravnotezenih-jelovnika-1500-kcal.aspx ili https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page341.html |
|
cookies are for pussies
|
|
smaragd
Post Options
Thanks(0)
|
Primjeri jelovnika:
Dorucak: 1. kroasan + perec 2. cokolada ili keksi (1 cijela cokolada 100 g ili npr pakiranje jaffa keksa skoro cijelo) 3. kruh sa sirnim namazom Rucak: 1.Tjestenina sa umakom od sira 2. varivo od lece + bijeli kruh (2-3 snite) 3. przeni krumpirici i povrce u woku Medjuobrok: nazalost gotovo uvijek nesto slatko Vecera: 1. nesto przeno (najcesce krumpirici) 2. kruh + namazi 3. tjestenina s.umakom od rajcice ili tunom Gotovo svaki dan.pokedem neko voce (vesto banane). Sokove pijem 1 u dva-tri dana oko 2 deci. Kavu pijem bez secera. Sad kad pisem vidim koliko se grozno hranim. Tesko mi jje pisati o kojim se kolicinama radi jjer nisam nikad.mjerila. Od aktivnosti: hidam oko 2 h dnevno. zimi osim toga rijetko sta radim. Ljeti rolam 2-3 puta tjedno, hodam i povremeno trcim.Hvala na ljubaznosti i brzom odgovoru Proucavam teme na nutricionizmu. |
|
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla! sretno
|
|
smaragd
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala lijepa!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |