jogobella |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Travanj 2008 at 14:09 |
zna li tko koje su nutritivne vrijednosti jogobelle (od jagode npr)? kcal,u,p???
vidjela sam na casici da ima dosta secera i nekih dodataka,ali ipak je to jogurt pa jel ju je preporucljivo jesti? |
|
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima i dosta masnoca, mislim 3,2 ili tako nesto ja bih zaobisla |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ti za Jogobella Mango jogurt (š50g pakiranje)
ne vjerujem da okusi drugog voca mogu previse varirat od ovoga Edited by Lega |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
aime!!vise nikad jogobelu!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
priusti si ponekad, recimo nagradi se nakon dobro odradjenog tjedna |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez brige, jos nitko nije dobio skembu zbog jogobelle.
Zvucat cu dosadno, ali zasto jesti Jogobellu kada mozes zagristi u svjezu jabuku... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas i jogobellu light (bez secera) i jogobelu s 0.š%m.m. tako da je se ne moras odreci! Ja je tamanim svaki dan!!!! |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo kad ne znam gdje da postavim pitanje,a da ne otvaram novu temu,vezano je uz jogurte
š. low fat jogurt/vocni jogurt se racuna onaj koji ima manje od 0,5% m.m? 2. kod vocnih jogurta,koliko bi trebao biti omjer bjelancevina-UH-masti? jer vidim da vocni jogurti imaju recimo oko 3,5 bjelancevina a UH im se okrece od š0-š5 i onda masti zavisno od koliko imaju m.m pa pretpostavljam da su ti UH zapravo šeceri a to je dosta na š00g jogurta I još me zanima koje jogurte,vocne i obicne najcešce konzumirate sa zobenima ili s cim ih vec miješate,onako nekoliko prijedloga uh koliko pitanja,pa se nadam i ponekom odgovoru |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. Mislim da tu ide sve manje od š% 2. pa omjer je kod svih više manje isti - uvijek u korist uh-a, odnosno šecera - što pogađaš, nije dobro Slicna je stvar i sa obicnim jogurtima koje ljudi smatraju dobrim izvorom proteina, a kad pogledaš tablicu vidiš da je opet više uh-a od proteina....pa te ispadne da na npr. 200g jogurta dobiješ niti š0 g P, i nešto par g više uh-a (mlijecnog šecera). Znaci nije baš neki najbolji izvor ni taj obicni a kamoli tek vocni ;) 3. dugo sam konzumirala obican, 0,9% m.m. uz zobene, sad uz njih jedem whey ili nešto drugo...ili ako mi baš dođe gušt pojedem jogurt ali dodam wheya da malo dignem omjer proteina ;) Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
vrlo iscrpan i zadovoljavajuc odgovor
thx |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |