Čista srijeda-post |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa čovječe jedi ribu, grah, leću, ima puno izvora, samo moraš iskombinirat sve dobro
grah + tjestenina grašak + riža kikiriki + riža leća + ne zam točno ima puno kombinacija |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neka jede jaja cijeli dan....Eto ti najjači izvor proteina :P Ak neš ni to e onda se snađi ... jedi kruh i zob samo kao ja
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
rekao je da ne želi ništa životinjskog podrijetla mada koliko ja znam (a držim se isto toga i sutra postim cijeli dan do večere i neću jest meso a ni ribu) jaja i sir nisu zabranjeni (to je baš po starom starom crkvenom zakonu) ako se želiš držat toga onda imaš gore neke ideje, inače kvinoja, amarant, pir, sve ima dosta proteina i iskombinirano s povrćem dobiješ dosta dobar aminokiselinski profil, a ako baš želiš pravi post to je čista voda (i od toga ima koristi ali samo ako se koristi najviše jedan ili 2 dana i to bez aktivnosti)
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa zato sam i napisao jaja :PP Neka svaka čast treba poštovati :) Mada bih ja klonuo moram priznati
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
e ja cu jedan opalit sutra, taman mi se poklopilo s off dayom |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Daj recept jedan vodu sa whey-om :P
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema wheya sutra voda i nezaslađeni čaj..jedva čekam da vidim kako ću to izdržat sad kad sam se unjojala u masu |
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pitaj mene :P Ja kao na defki..a kako si ono napisala cikliram masu hahahaha
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ovako kako kaže moj stari a tako kažem i ja, prije 40+ godina kad je on bio dijete, post je postojao jednom na godinu: na dan prije uskrsa.
Svi ostali postovi su kasnije uvedeni od crkve kao što je i ovaj sutra tako i onaj od božića. A za ovo od Božića ja dok sam bio dijete tog posta nije isto bilo a to je prije 20godina, znači za 20 godina vjerojatno će uvest post i na dan mrtvih.... Kako se kaže jel znate koji je dan najomiljeniji dan body builderima ? Tijelovo (e pa na taj dan ću ja imat post isto hahahahahaa) p.s. onaj tko se toga sutra drži neka jede ribu i gotovo :) |
|||
Life is a journey full of adventures !!
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislis na Badnjak? to nije obvezan post za katolike. Dva su posta obvezna, a to je sutra- Čista srijeda ili Pepelnica i Veliki Petak, dva dana prije Uskrsa
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |