D: Optimized volume trening - kakav je to princip treninga i na cemu s |
Post Reply |
Author | |
v12
Cita FAQ Joined: 08 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2014 at 19:21 |
Svi komentari na temu: Optimized volume trening - kakav je to princip treninga i na cemu se zasniva?
kolike se tezine koriste,mislim na MR?u gvt je 60% a ovdje? |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ako je 5x5 vjerojatno 8RM težina (ne znam koliko je to u postotku) ali ne znam, nek komantira i autor ili netko tko je siguran
|
|
futura
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na prvoj vježbi u supersetu koristi se maximalno opterecenje s kojim se može u pravilnoj formi napraviti 5 ponavljanja. U drugoj vježbi u supersetu se radi s lakšim opterecenjem, a naglasak je na sporijem tempu izvodenja svakog ponavljanja kako bi se povecalo TUT (time under tension) i na taj nacin postiglo što vece oštecenje mišica. To je, kao što znamo, preduvjet za hipertrofiju, naravno ako nakon toga oporavljamo mišic na odgovarajuc nacin.
|
|
v12
Cita FAQ Joined: 08 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok,hvala na informacijama.
|
|
clia
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
@futura Kako pravilno oporaviti mišic?
|
|
futura
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Adekvatnom suplementacijom prije, za vrijeme i nakon treninga (vidi clanak o BCAA), treniranjem mišica jednom tjedno u OVT režimu,...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |