Palacinke - posebna receptura |
Post Reply |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2014 at 10:24 |
Prvi put mi je netko valjda zabunom obrisao temu pa sada otvaram novu
Sastojci: 200g mljevenih zobenih pahuljica 3 jaja 3 zlice wheya(okus po zelji) 1 banana 1 dl mlijeka 0,9% mm 1 dl jamnice 1 zlicica cimeta Priprema: U posudu staviti 3 jaja i promjesati ih mikserom. Zatim, mikserom za kavu izmiksati 200g zobenih pahuljica. U izmiksana jaja dodati 100g mljevenih zobenih, 1 sitno izrezanu bananu i 1 dl mlijeka. To dobro promijesati pa dodati jos 100g mljevenih zobenih, 3 zlice wheya, 1 dl jamnice i zlicicu cimeta i opet dobro izmiksati. Sad je smjesa gotova Na redu je pecenje, u dobro zagrijanu tavu staviti malo ulja, kad se sve skupa dobro zagrijalo ulje izliti u casicu sa strane, a smjesu staviti na tavu. Tako svaki puta ponoviti postupak sto se tice ulja. Mene je ovo odusevilo, lako sam ih okretao i bile su iznimno ukusne. Kad smo vec kod okretanja, najlakse cete ih okretati onim cime se komadi torte vade (ne znam kako se zove tocno), jer su dosta krhke ipak... Ako je potrebno, dodajte malo pekmeza male kalorijske vrijednosti Dobar tek! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |