Vježbam a nema rezultata |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
pazi, čovjek se bavi cikliranjem uh i to je jedino tako moguće i jako sporo traje, ako ti je cilj čista defka jedi kao za defku a možeš dodati na dane traninga uh poslije treninga mada mislim da se ne treba previše brinut o klopi, ako vidiš da se skuplja a salo ostaje znači da previše jedeš pa smanjiš, to je najjednostavniji program (ja koristim od elliotta program jer ima zgibove a po meni su oni jedna od najjačih vježbi za snagu cijelog tijela) imaš a i b trening i rotiraš između njih jedan tjedan a,b,a a drugi b,a,b i tako u krug i povećavaš težine, ako se odlučiš za hulse-a radi zgibove gdje su dlanovi prema tebi (underhand grip) jer je zdravije za leđa i lakše je raditi ako nisi nikad radio zgibove, bitno je da počneš
ako hoćeš ovo što radi mehdi iz strongliftsa za masu, tj njegovi dijetu, onda si prouči cikliranje uh (što u principu znači na dane treninga jedeš uh + p + povrće a minimalno masti a na dane odmora jedeš p + m + povrće i minimalno uh) ne bi sad ulazio u detalje jer ne znam kako ćeš reagirat i nemoj previše brinut za to, staneš na vagu za tjedan dana i vidiš pa onda reguliraš klopu |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemogu nac to od elliota program-.- imate link?
Edited by Domo96 - 13 Ožujak 2014 at 08:20 |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti radim masu sa ovakvim programom npr.
Tri puta tjedno po 3 vježbe: Prvi dan back squat,floor press i pull up,drugi dan deadlift,military press i one arm row i treći dan bulgarian squat,incline bench press i chin up...
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rekao mi je markan da ne planiram toliko unaprijed ali samo cu pitat,npr gornja prs ili tako neli djelovi nece li oni zaostajat ako ih se neradi,npr kosa klupa ili nesto,nije mi jasno? Haha
|
|
Domo96
Post Options
Thanks(0)
|
Tek sad vidim incilne bench press :P
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |