Riba |
Post Reply |
Author | ||
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Ožujak 2014 at 17:34 |
|
jel postoji neka morska riba (da nije konzerva) bez kosti? kupim filet oslica kad ono stotine sitnih kosti zabodene...
|
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kupi si incune ili srdele i lako im maknes nakon pecenja onu srednju kost, najjednstavnije su one...
Ako bas ni to ne zelis onda girice, jedes komplet |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm čudno gdje kupuješ? Morao bih mamu pitati gdje ona dila te ribe.... nisam još naletio na kosti... :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
treger
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznam jel ovo zafrkancija ili sta. hahah. pitaj onda, pa javi... ;)
ja uzimam Cleverov ''filet'' oslić u Billi. unutri ima onih sitnih kosti zabodenih u meso, a i kod drugih proizvodjaca ima.
Edited by treger - 16 Ožujak 2014 at 01:01 |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni ne smetaju kosti ni one iz konzerve sardina a kamoli ove sitne, :P
koliko ja znam ti fileti nemaju kosti |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto bih bila, mama kupi u plodinama normalne filete...ne znam kako ima košćica unutri i meni je čudno :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
treger
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve su ti to isti fileti, pročitaj tko pakira na pakiranju ;)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |