Pomoć kod prehrane |
Post Reply |
Author | |
levi17
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2014 at 10:35 |
Pozz svima, evo ukratko imam 17 godina do prije 3 mjeseca skoro pa nikad nisam vježbao ili nešto slično, i sad sam odlučio zbog prekomjerene težine poduzeti nešto, uglavnom krenuo sam na plivanje, trčanje, biciklizam i upsio s 91kg doći na 83kg u 3 mjeseca, s tim da malo pazim što da jedem.
Trebao bi pomoć kako bi još upsio smršavjeti nekih 8kg u još 3 mjeseca, pa bih trebao pomoć u planu prehrane Naravno već sam izbacio:sve sokove, grickalice, bijeli kruh i još tih par štetnih stvari, ali trebao bi pomoć da mi kažete s kojom prehranom bi rezultati bili najviše vidljivi Hvala!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi i dobrodošao
znači skinio si 8 kg uglavnom s aerobnim aktivnostima. Bilo bi dobro kada bi napisao barem 3 jelovnika svoja od cijelog dana da vidimo kako se hraniš i što treba mijenjati. Također, svakako bi bilo dobro da aerobne aktivnosti u najvećoj mjeri zamjeniš anaerobnim, odnosno utezima. pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |