Enzim papaje |
Post Reply |
Author | |
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Ožujak 2014 at 12:24 |
Koristi li ga tko?
Dobar je za nadutost i bolju probavu, s obzirom da mene proteini i posni užasno napuhnjuju ovo bi bio odličan izbor, samo ne znam od kojeg proizvođača!? Treba gledati da je čim veća koncentracija enzima, imate li vi koju preporuku? Tnx!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A da izbaciš mliječne proizvode? Baš sa svim proteinima imaš problema?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
bebolina, od proteina koji imaju najmnje problema za probavu, već smo ti i Zoki i ja preporučivali nešto ako si pročitala. Od ovih u webshopu ovdje whey protein hydrolysate ISO 100 Natural od MVP-a, jedini koliko znam u HR pogodan za zdravstvenu-bolničku prehranu ali je skuplji. Ako netko uopće treba enzime, vjerojatno znaš razliku između kvalitete i kontrole farmakoloških proizvoda i suplemenata, a od farmakoloških mislim da je daleko najveća koncentracija probavnih enzima Kreon 40.000. No kako u tijelu ima bezbroj regulatorskih sustava i povratnih veza, sa kojima današnja znanost ni blizu nije načisto, ako zbilja nisu nužni, nemoj uzimati, bolje izbjegavaj takvu hranu koja ti smeta. Za uvećanje tolerancije prema laktozi, je rađen praktički(znači nije teorija) eksperimnet da su ljudima određeno vrijeme davali malu dozu mislim kefira ili jogurta, pa polako povećavali, i u velikom postotku pacijenata je postignuta tolerancija. Nemam link nažalost, to sam čitao prije 1-2 godine, ako se dobro sjećam to je probala grupa ljudi iz Abbott Laboratories, ali nisam siguran.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |