Pozdrav svima !! |
Post Reply |
Author | |
Ripley
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Ožujak 2014 at 11:27 |
Veliki pozdrav svima!
Evo i moja priča...178 cm visoka, 67 kg teška, već 15-ak godina se stalno bavim nekakvom aktivnošću s prekidima, trčanje, odbojka, pilates. Od siječnja ove godine krenula sam u teretanu, tri puta tjedno. Prvih par puta trener mi je pokazao neke sprave i vježbe i to je to od njegovog interesa za pomoći početniku,kaže on radi tako do daljnjega ??...od tada tapkam u mraku, guglam, čitam fitness.com.hr i pokušavam skužiti kako dalje stoga vas molim za pomoć, jesam li na pravom putu ili ne, da znam ima li ovo šta radim smisla? Na treningu radim cijelo tijelo, 10 min zagrijavanja, vječbe cca sat vremena i na kraju istezanje. Ponekad na dane kad nisam u teretani ubacim trčanje vani 30 min, dva puta tjedno. Što se tiče vježbi ne radim svaki put isto, kombiniram par različitih vježbi za ruke, trbušne, leđa i noge, najviše se fokusiram na noge i guzu jer je to najproblematičniji dio. Inače sam takve građe da sam u gornjem dijelu tijela mršavija, a oko struka, guze i bokova ima viška. Šta se tiče prehrane evo zadnja dva dana : D: Zobene s mlijekom, medom, bajamima i brusnicama R: Polpeta od puretine +kiseli kupus+pire+zelena salata MO: 2 Muffina+jogurt V: banana D: sendvić s purećom šunkom R: teletina +kumpir pečeni u maslinovom ulju+zelena salata MO: naranča+jabuka V: salata od šparoga i 2 jaja u tvrdo Inače radim 8 sati u uredu pa kroz jutro znam pojesti i razna peciva, trudim se za MO pojest i nešto voća jer ručam tek oko 4:30. Bila bi jalo zahvalna ako bi mi netko napravio plan treninga, ako treba šaljem i slike, pliz, pliz jer ovako sama imam osjećaj da se vrtim u krug. Cilj mi nije mršavljenje već se oblikovat s težinom koju imam. Hvala unaprijed svima na savjetima !! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |