sojino brašno |
Post Reply ![]() |
Author | |||
vedrana29 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Ožujak 2014 at 09:57 |
||
Pozdrav!
Naišla sam na neko sojino brašno, navodno je zdravo itd...da li ima neko nekih recepata kako bi se to moglo pripremiti,pošto ja to nikad nisam pravila.. |
|||
![]() |
|||
r4mb0 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zar nema svako brasno istu ulogu ?
![]() |
|||
![]() |
|||
Tancho ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
||
A nisu sva brašna ista...meni se pokazala najbolja kombinacija za kruh npr. pirovo i heljdino ili prosovo a za palačinke ta tri i još malo kokosovog dodam...
|
|||
![]() |
|||
r4mb0 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
||
Za palacinke je meni zobeno naj
![]() |
|||
![]() |
|||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
||
izvoli http://recipes.sparkpeople.com/great-recipes.asp?food=soy+flour navodno zdravo kao i sve ostalo ![]() |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
vedrana29 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
||
avangarde, de obrazloži ako ti nije šta ![]() |
|||
![]() |
|||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
||
sorry, malo sam tupava danas nakon 8h predavanja, nekužim šta da obrazložim? ![]() |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
||
"navodno zdravo kao i sve ostalo"-....osjećam ironiju il čak sarkazam...i to na tone
![]() Edited by vedrana29 - 26 Ožujak 2014 at 15:37 |
|||
![]() |
|||
||
ma nou, mislila sam isto je to sve- sojino, heljdino, razeno, ovakvo onako, bitno da izmjeris i izvazes ako pravis recept s njim. Takoder, nisam neki veliki pobornik soje zbog niza razloga ali ok, ako je ti volis ko sam ja da sudim
![]() Edited by avangarde - 26 Ožujak 2014 at 15:43 |
|||
cookies are for pussies
|
|||
![]() |
|||
||
ma nisam neki ljubitelj, mislim ne pijem mlijeko od soje, a nisam je koristila skoro nikako,nego onako čisto radi promjene, da uvedem nešto novo, malo sam opet previše u rutinu neku zapala...probaću ove palačinke ili nešto..
A de mi reci kojih je to "par razloga" zbog kojih ti ne odgovara soja? |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |