pozdraaaav svima! |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
maya33
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heeej, dragi moji fitovci!! samo da se javim da sam živa i zdrava i dalje radim na tome da budem fit :-) na nekih 67 kila sam :D udala se, bila i na medenom mjesecu i sad nazad u stvarnost :-) ritam je ubitačan, posao, 10 sati sjedenja, al ručak sa mnom putuje, pa pješke poslije posla na trening i ubacila još i saunu i jako dobro se osjećam :-)
sad mi preostaje učvršćivanje guze i trbuha, ali i ovo je za mene rezultat kojem se nisam niti nadala, tako da sam zadovoljna i sretna! :-) prilažem slikicu sa putovanja, tu se najbolje vidi da ima još posla, ali obzirom da sam samo prije manje od godine dana imala 10 kila više-i ovo je uspjeh! Pusa svima i veliki pozdrav!! vježbajte i budite fit :-) do slijedećeg tipkanja :-) |
|
Tesko se budim, a jos teze prestajem da sanjam....
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, super rezultat! :)
cestitke na udaji
|
|
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitke!
Izgledas odlicno,samo se drzi svoje prehrane,svog plana i sve ces ostvariti.Kao sto vidis odlicnim putem ides. Javljaj se i dalje |
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |