Dosljednost u dijetnoj prehrani |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
cen
Cita FAQ Joined: 11 Studeni 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molim da mi netko da savijet kako da zadrzim kilazu nakon djete, smrsavio sam 65 kg i sad sam poceo vjezbat s utezima dobio sam 2 kg u zadnjih 2 tjedna od kako vjezbam drzim se zdravije prehrane vecinom proteini iz mesa ali jos uvijek strahujem da cu se udebljat makar sam cvrst karakzer sto se tice slatkog i ne jedem navecer ... imam dosta spor metabolizam i kilogrami se ljepe na mene htio bi se samo zjacat do jedno 75 kg al ne se udebljat ako mi moze tko dat neki savijet HVALA
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spor ti je metabolizam jer jedeš premalo i pojeo si mišićnu masu. Svaka čast, dosta je to izgubljene kilaže, ali pretpostavljam sa poprilično velikim deficitom i očito bez treninga koji bi održavao mišićnu masu. Manje mišića - sporiji metabolizam. Tijelo je reagiralo na vježbu, budi se mišićna masa, a možda i jedeš više radi toga pa su došle 2 kg. Ako si se izgladnio do sada moglo bi ti tijelo upijati hranu kao ludo. Jedi što čišće i treniraj dobro i progresivno. Ako jedeš samo proteinski postepeno vraćaj složene, vlaknaste ugljikohidrate u prehranu, teži ravnoteži i treniraj. Ničeg previše, ali ni premalo da metabolizam ne pati, kao i mišićna masa koja ti je potrebna da tijelo vratiš u normalu. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |