Urda / svezi sir |
Post Reply |
Author | |
mia005
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2014 at 14:36 |
Cao, Ja imam problem s taj svezi sir jer kod nas (Skopje) ima jedino svezi sir na Kuc, i nista drugo. Recimo taj Milbona ili Ella sir niti nesto sicno nema kod nas. A ovaj jedini moji sam nasla je malo slani i ne mogu ga koristiti za deserte. Pa kako sam guglala dosla sam do saznanja da Urda i Milbona sir su slicnog ukusa?? Sta kazete? Porucila sam da mi donesu Milbona sa Nemacke, ali to ce biti privremeno jer cu ga pojesti :D Treba mi trajno resenje...
Edited by mia005 - 13 Travanj 2014 at 14:41 |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako je to svježi sir onda vjerojatno ima iste ili slične nutritivne vrijednosti, neki malo više sole sir a neki manje ali po mojem iskustvu posni sirevi koji se prodaju u trgovinama su većinom neutralni pa ih možeš pretvorit u slatke ili slane deserte :)
|
|
mia005
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene zanima dali je urda slicnog ukus kao tog Milbona sir. Nasla sam u jednom marketu urda sa 2% mlecne masti pa ne znam dal da kupim...
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije. Urda je više kao pravi svježi sir a Milbona je kao nekakav kremasti namaz
|
|
Never give up
|
|
mia005
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poor me :(
Nista od moje slatkise :D |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa meni je milbona pa i ne bas dobrog okusa, jer je kremasta, ali nije to jedini razlog...cudno mi je...
Vise volim bas svjezi sir posni sir iz npr. konzuma k+ ,ukusniji mi je.. |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mia, nisi na nekom gubitku, Milbona je njemački magerquark, ništa posebno, domaći svježi posni sir je daleko bolji. Isti efekt možeš dobit da obradiš malo domaći svježi sir s mikserom. Vi barem imate Kaškaval... ja neću pravi Kaškaval vidjet do sredine ljeta.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |