Bok |
Post Reply |
Author | |
Jadzi
Cita FAQ Joined: 16 Travanj 2014 Location: Zadar Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2014 at 09:27 |
Dobro jutro dragi narode.
Imate ful zanimljive članke iz kojih sam saznala puno korisnih info. Naravno treba mi još puuuuno info a i malo moralne potpore. So my priča ide ovako. U 2010. sam imala 105 kg i od tada kontinuirano gubim, prvih godinu, godinu i pol sam izgubila cca 25kg o' šale što bi rekli. Kasnije sam svake godine varirala na težini 2 gore, 7 dole, ugl. sad sam na nekih 70 kg što uopće nije loše na mojih 172cm visine endomorfa :D. Poanta je da iako sam skidala kg nisam pazila na prehranu, jela sam što mi se jelo, no za razliku od studentskih dana do 2010. nisam se hranila u pekari, nego doma (mediteranska kuhinja + pokoji burek, kolač ecc). Eh, sad želim skinuti zadnji 5kg. Mučim se s tim od sječnja (prije siječnja sam imala ozlijeda dobrih godinu dana pa nisam trenirala, tj. bila sam na rehabilitaciji). Dakle sad treniram 2 x tjedno sa ajmo reći pvt trenerom, radimo dosta s girjama (16kg, puno burpeesa, sklekova, plankova i sve to ili s 50ak ponavljanja ili on štopa (Tabata), naravno da odradimo i HIIT djelove treninga, odličan trening, lijepo me izmori. 1xtjedno radimo sprinteve, a 2xtjedno idem na yogu. Prijavila sam se čak Na Wings for life pa ponekad kad stignem i kad nije bura, kiša,ili sjekire trčim. Za sad mi je 8km max. i ful sam spora, trebalo mi je cca 1h, no s obzirom koliko malo trčim, te s obzirom na ozlijede koje sam imala, čak sam i zadovoljna. Ponekad vikendom odem na bazen ili npr na hiking. Dakle treniram dovoljno, što bude lijepše i toplije vrijeme te duži dan više ću i trčati, zavolila sam te sprinteve :D. Problem je prehrana. Tražim se već mjesecima još se nisam našla. Help |
|
Jadzi
Cita FAQ Joined: 16 Travanj 2014 Location: Zadar Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh da, imam konkretno pitanje. Kad računam TDEE, računa li mi se yoga kao trening? Dali da računam i trčanje koje radim ponekad 2, ponekad 3 a ponekad ni jednom puta tjedno jer ovisi o milju faktora?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |