D: FST 7 - napredni trening program za mišicnu hipertrofiju |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Svibanj 2014 at 00:17 |
cookies are for pussies
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvuci dobro. Ako sam dobro shvatio, recimo primjer treninga za prsa bi bio ravni bench, kosi bench, dipsevi kao osnovne vjezbe, a onda na kraju butterfly masina ili razvlacenje bucicama? Koliko serija kod osnovnih vjezbi? Klasicno (3-4)?
|
|
futura
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, prve tri vježbe po 4 serije 8-12 ponavljanja. Isti broj ponavljanja ima zadnja vježba. Ona treba biti strogo izolirajuca za doticnu mišicnu skupinu i izvodi se u 7 serija sa pauzama 30-45 sekundi.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osim toga ako radiš noge, onda bi trebalo iskombinirati 7serija leg pressa pošto to više gada quad i 7serija sjedece ili ležece flexije koja pogada zadnju ložu? Možda cak i 7superserija ? Hmmm jedino je to onak logicno , barem ako se mene pita jer trebalo bi pogoditi ipak i prednji i zadnji mišic (možda bi cak dao primjer kao recimo prednji cucanj koji ce pogodit prednji i stražnji dio, ili ako je u treningu bio prednji cucanj onda dokrajciti sa klasicnim atg-om).
Što se tice listova to se može raditi i 3 puta tjedno jer je takav mišic kojeg treba cešce pogadat ako se želi maximalni rast (naravno uvijek sa drugom vježbom ili ista vježba a sa drugacijim tempom).
Ovo je samo moje mišljenje barem, što se tice ostalog mi se svida, iako su to primjeri pa se može i varijacije na temu.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |