Muller proteinske čokolade :D |
Post Reply |
Author | |
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2014 at 23:42 |
Ola ekipa :)
Prije sam uzimala kao meduobrok one proteinske iz DMa, cak i nisu bile tolko lose :) Zapravo vise kad me uhvatila neka zelja za slatkim, pa ono da ne bude Milka-šećeruša, nek bude "low-cost proteinska" Ali me sad zanima jel ima netko iskustva sa proteinskim cokoladicama koje se pojavljuju u Mulleru, a rijec je o Power System Protein barovima... Imaju vise vrsta, cak me dosta podsjecaju na proteinske barove od Multipowera.. evo cak i web stranica od doticnog proizvodaca www.power-system-shop.de/Power-System-Sport/Riegel:::2_4.html
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve to isto, ja kad uzimam gledam da ima min 30% proteina. Prouci sastav na svakoj pa uzmi onu koja ima najmanje secera
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Myprotein High Pro
80g čokoladica, 29g proteina, 2,5g šećera, 13g dijetalnih vlakana. Čokolada-naranča, savršen okus. Čokolada-menta je isto dobra, no malo manje proteina i nešto više šećera, no minimalno. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za tu čokoladicu bolje ti je Posni sir uzeti ubaci kakao bananu i eto ti deserta..naravno uz milbonu :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |