Pozz svima,nova i trebam pomoć ... |
Post Reply |
Author | |
lola0809
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2014 at 10:56 |
veliki pozz svima, mislim da mi je ovo prvi post na ikakvom forumu i neznam ni sama od kuda da krenem.. evo ovako moje pitanje, od prvog mjeseca počela sam intenzivno trenirati insanity i moje se tjelo mjenja ...skinula sam jedno 5 kg, no moje tijelo se promijenilo i sada imam na svojih 170 cm ,68 kg i ajde moglo bi se reći da sam zadovoljna, treba još malo da dojdem do svog cilja, no eto... no moje pitanje je...kada sam bila deblja celulita na nogama i hmm straznjici nisam imala toliko koliko imam sada kada vježbam redovito..a i hranim se kvalitetno..dali je moguće da mi se sada više vidi celulit na nogama i stražnjici nego prije?? ne razumijem ,stvarno to želim riješiti a nemam pojma kako ..:( ako zna tko zašto to tako i kako riješiti :)
|
|
Nessica
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne znam zašto je to tako, ali to se i meni događa, čim smršavim celulita ima više.
Smanji unos soli i povećaj unos vode, meni pomaže, samo sto se teško natjeram da puno pijem.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
To se događa jer i inače imate celulit, samo nije vidljiv, jer mišići nisuu izraženii, nisu u pumpu i općenito je manja mišićna masa. Kako počnete vježbati mišić bude tvrđi, jači, pa i malo veći, ali i pogurne salo i celulit prema površini. Znači, samo treba nastaviti treninge, piti puno tekućine, pametno jesti i smanjiti će se...a ne odmah oduustati...a kada potrošite baš to salo i ostane mišić, izgledati će i noge i guza lijepše...vidjet ćete.... ako možete odite jednom tjedno na ac masažu ili si same nakon tuširanja i pred spavanje masirajte ta područja sa nekimac proizvodima da popravite cirkulaciju.
|
|
lola0809
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
super hvala vam puno na savjetima i objašnjenju...definitivno cu nastaviti sa treninzima i sa svime time..masiram se s onim nano massagerom popodne i navećer..i planiram kupiti one nivea q10 za zatezanje koze... hvala vam puno na savijetu :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |