New Posts New Posts RSS Feed - Nova sam i trebam pomoć :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nova sam i trebam pomoć :)

 Post Reply Post Reply
Author
Bathory View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 02 Lipanj 2014
Status: Offline
Points: 57
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bathory Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nova sam i trebam pomoć :)
    Posted: 02 Lipanj 2014 at 19:37
Pozdrav svima! Čitam vas već neko vrijeme,stvarno me sve zanima,pa sam odlučila zatražiti savjete. Stvarno mi jako treba pomoć.
Imam 18 godina,visoka sam 162cm,teška 59 kg :/
Već godinu dana sam konstantno u borbi i pod velikim stresom. Prošle godine u lipnju stala sam na vagu koja mi je pokazala 73 kg. Znala sam da moram nešto poduzeti. Počela sam trčati,vježbati,totalno promjenila ishranu, osjećala sam se savršeno,poletno,puna energije,pala na 60 kg...sve dok nisam napravila veliku grešku,a to je : kada sam primjetila koliko napredujem i koliko se dobro osjećam pomislila sam da to mogu ubrzati i krenula sam na jako teške i iscrpljujuće dijete. Doslovno gladovanje. Kroz dan bih pojela 2 jabuke,2žlice posnog sira i možda jaje na večer. Bila sam pala na 53 kile,ali u strahu od ponovnog debljanja sam nastavila s tom groznom prehranom,prestala sam trenirati jer nisam imala snage za ništa, a onda su mi se počele događat i te epizode prežderavanja ( naravno svim smećem),i eto,gladovanje pa prežderavanje...začarani krug- a ja vidim da se kile vraćaju. Išla sam mjesec dana u teretanu,ali sam morala pauzirati radi novca...sada ću opet krenuti. Baš sam se raspisala Svaki savjet upit ću ko spužva,samo pomozite !
Back to Top
Novamladamamauformi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 20 Prosinac 2012
Location: millbrae, ca
Status: Offline
Points: 214
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Novamladamamauformi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Lipanj 2014 at 16:38
Pozdrav! E ovako da ti nesto objasnim pocela si sa prezderavanjem zato sto tvoje tijelo i tvoj organizam treba puno vise hrane. Sto se mene pita svi bi se trebali udaljiti od takvih dijeta jel uopce nam ne pomognu u nicemu nego nam samo pogorsaju nase zdravlje. Ono sto bi trebala napraviti je izracunati potreban unos kalorija i pronaci ovdje na forumu kalorijsku tablicu. Jos ovdje ima moj dnevni tjedni jelovnik. Preporucujem ti da na tjedan izgubis 0.5 kg i svakih mjesec dana si opet izracunas tvoj kalorijski unos. I sa takvom prehranom ces imati dovoljno snage za vjezbanje, gubitak tezine i toniranje tvog tijela. Sretno
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.