Skinny-fat-pomoc |
Post Reply ![]() |
Author | |
DEVIANTTT ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Srpanj 2014 at 17:15 |
Pozdrav svima!
Moj problem pocinje ovako: Od aprila do sada sam smrsao oko 11 kg, s tim da sad imam 75 kg i 185 cm visine. Problem je sto izgledam prilicno mrsavo, ali imam problem sa visokim procentom masti, uglavnom na stomaku Sto se tice ishrane, do prije 3 sedmice sam jeo sve u manjim kolicinama, ali sam sad poceo samo sa zdravijom hranom tako da za dorucak jedem pahuljice sa malo mlijeka (nekad dodam 2 bjelanca), za rucak uglavnom piletina ili neko drugo kuvano meso sa povrcem, ili samo povrce (hljeb ne jedem nikako), vecera uglavnom ovo sto ostane od rucka, s tim da u medjuvremenu jedem dosta voca (najvise kruske, jabuke i dinje) Trening-u teretanu idem 4 sedmice, radim po ovom programu https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Trening-definicija.aspx Sto se tice kardio treninga, nisam bas ljubitelj "trcanja u prazno", tako da danima kada ne idem u teretanu uglavnom igram fudbal ili basket.. jos da dodam da pijem whey u danima teretane ujutru i poslije treninga Moje pitanje nakon ovoga glasi: Da li trebam ovako nastaviti da bih skinuo preostalo salo i krenuo izgradjivati misice? Najveca nedoumica je oko ishrane, da li trebam povecati unos ili ne? Stvarno bih zelio prestati sa mrsavljenjem vise, ali ove masti nikako da odu! :) Hvala unaprijed! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |