debela i sretna :D |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toooooooooooooooooooooooooooooo :)))) GDJE SU SLIKE!!! DA NAS POČASTIŠ! :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
o vidiš potrudit ću se okinut neku sutra :))))) nisam dugo, dobra ideja :)))) ljudi koliko se ja divnije osjećam.. pa ja sam ukupno za sada skinula već 26 kila.. IDEM DO KRAJA!!!!! :)))) |
|
It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi koliko se ja divnije osjećam.. pa ja sam ukupno za sada skinula već 26 kila.. "
to želim čuti svaki dan! DIVNO SE OSJEĆAM! Pogledaj samo koji je to rezultat draga...koliko znoji? koliko rada? sjećam se tvog prvog posta...sjeti se samo..prevrti slike..stranice...sjeti se toga...i još jednom ponosno gledaj brojku i ogledalo :) A to si sve sama napravila! Sama si stvorila rezultat..sama si napravila nešto što ti se činilo daleko..možda nekada ne moguće..ali si ostvarila...i još si spremna ići do kraja! Svaka čast... od srca ti čestitam.... dokazala si da se sve može...samo volje ..rada i truda!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo bravo!!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka čast, sad više nema nazad
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo:)) svaka čast
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |