D: Kortizol - koji su simptomi hormona "razaraca", kako utjece na tren |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
iver ![]() Mixa shakeove ![]() Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dečki,skoro u svakom sportu ili specifičnoj sposobnosti, i u BB, ultramaratonu, olimp.dizanju, itd., vrhunski takmičari spadaju u cca 1% ili manje od toga, ljudske populacije. Koji postotak ljudi se popelo na Mt.Everest ili osvojilo olimpijsku medalju? A za superhuman, White, (koliko sam shvatio učiš nešto iz svijeta tjelovježbe), sigurno su daleko od prosjeka, drugo ne treba vjerovati ili treba malo proanalizirati info sa neta... :) Taj "superhuman" je pobijedio u manje od 10% utrka na kojima je nastupio u 20 godina, cca 20% ili manje završio od 2. do 10. a ostalo bio od 10. do 50. mjesta, pa ima puno superhuma-a. A osobno sam upoznao na jednom predavanja Szonyi Ferenc-a iz Mađarske, koji je počeo trčati sa 38 godina, tek je počeo učiti plivati jer nije znao do tada, a pobijedio na deca ironman 2009. u Mex, postao svjetski prvak i rekorder, i pobijedio double deca ironmanu 2010. ( double deca = 76km trčanja, 884km trčanja i 360km bicikla) onda su oni ultra-superhuman-i? Možda jesu, ali o njima ni mediji i marketing nije snimao filmove. Netko tko digne svoju trostruku težinu iznad glave je isto superhuman :)
|
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Noup ne učim, pročitam što me zanima a ostalo je samo move because you are built to move :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
![]() |
|
israela ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
moj kortizol jutarnji je 300 (350 max) a podnevni...tri cetiri sad...- 670 (max 300) i sad..........trening i pravilna prehrana citav faking život.. ali ako patiš ko smuk, ako se muciš ko idiot , trpiš poniženja i batine citav život, delaš ko konj a i dalje nemaš novaca, kako da ga i nemam povišenog>? POJEO MI JE GLUTEUSE, KVADRICE, RUKE?! ŽENA sam, imala sam ruku 35 cm ( 7% masti, sveee ostalo nemasna masa premda su mi i dalje govorili debela debela citav život cak i kad je moj trening došao do iznurivanja, jajnici su mi propali) I ETO..KAKO DA KORTIZOL NEBUDE POVIŠEN=? MISLITE DA JOGA POMAŽE?! RADIM JE DVA TJEDNA, RUKE SU SPALE NA 20 CM, GLUTEUSI NA 80 ALI ZATO TRBUH tJEBATE 7 CM VECI UNATOC SANITAR PREHRANI! izbjegavajte kavu, cigare alkohol.... KAJ ONDA IMAM OD ŽIVOTA? JOŠ STRESA MOŽDA? :) ništa me ne opušta kao cigareta uz jutarnju kavicu i kockicu jbne cokolade...da se i toga odreknem?!
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
![]() |
|
Max Performer ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 17 Kolovoz 2019 Status: Offline Points: 0 |
'moj kortizol jutarnji je 300 (350 max) a podnevni...tri cetiri sad...- 670 (max 300) i sad..........trening i pravilna prehrana citav faking život.. ali ako patiš ko smuk, ako se muciš ko idiot , trpiš poniženja i batine citav život, delaš ko konj a i dalje nemaš novaca, kako da ga i nemam povišenog>? POJEO MI JE GLUTEUSE, KVADRICE, RUKE?! ŽENA sam, imala sam ruku 35 cm ( 7% masti, sveee ostalo nemasna masa premda su mi i dalje govorili debela debela citav život cak i kad je moj trening došao do iznurivanja, jajnici su mi propali) I ETO..KAKO DA KORTIZOL NEBUDE POVIŠEN=? MISLITE DA JOGA POMAŽE?! RADIM JE DVA TJEDNA, RUKE SU SPALE NA 20 CM, GLUTEUSI NA 80 ALI ZATO TRBUH tJEBATE 7 CM VECI UNATOC SANITAR PREHRANI! izbjegavajte kavu, cigare alkohol.... KAJ ONDA IMAM OD ŽIVOTA? JOŠ STRESA MOŽDA? :) ništa me ne opušta kao cigareta uz jutarnju kavicu i kockicu jbne cokolade...da se i toga odreknem?!', kaže israela
Pozz Israela
Dali si možda probala proizvod koji se zoveGenF20 Plus ja sam ga koristio 6 mj, i stavrano sam bio prezadovoljan. Nadam se da sam pomogao.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |