Soja |
Post Reply |
Author | |
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Kolovoz 2014 at 00:41 |
Zanima me sto mislite o konzumaciji soje ( ne samo proteina soje) nego kompletne namirnice?
Citam da doosta lose utjece tj smanjuje testosteron,a tako je jeftina :) 14 kn za 300 g proizvoda [ 90 g proteina] |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probala sam sojine odreske i mlijeko, ne paše mi nikako ni jedno ni drugo. A čula sam da je loša za štitnjaču, a pošto imam problema s tim, onda je ne bi ni htjela konzumirati.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Soja kao soja je dobra..ali ja čisto sumnjam u te naše zapakovane na policama... ne znam nisam pretjerano o tome gledao i uučio..ali radije probaj nešto što nije zapakovano...i što ne izgelda čudno :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |