Peckanje u mišiću |
Post Reply |
Author | |
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Kolovoz 2014 at 15:24 |
Naime,prilikom rađenja zgibova (ili bilo koje vježbe koje se odnose na vješanje na šipci) imam u jednom momentu poprilično ružan osjećaj da me mišić iznad lakta sa vanjske strane peče.Kad ga diram ne osjetim dobro kao na drugoj ruci,ne znam kako da se izrazim :).Hvala unaprijed
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
bilo kojih zgibova, ili samo širokih-uskih?
objasni malo detaljnjije :) dali ti se to peckanje javlja ako radiš passive hang ili deadhang. tj. uhvatiš se u širini ramena za šipku nadhvatom te se potpuno opustiš u tijelu da ti ramena dotaknu uši i da osjetiš kompletno istezanje u rukama, ramenima, itd. ili ti se samo javlja ta bol kod kontrakcije mišića pri povlačenju prema gore? |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izvinjavam se na šturo napisanom pitanju. :)
Osjetim peckanje prilikom samog passive hanginga odnosno prilikom recimo širih zgibova,podizanja koljena na šipci,tj. svih vježbi za trbušnjake na vratilu.Peckanje sam veceras osjetio i u drugoj ruci na istom mjestu...dok ne osjecam nikakav problem prilikom vježbi guranja(propadanja,sklekova,pressova...)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti se bol javlja pri bilo kojem hvatu i bilo kojoj vrsti zgibova.
Tj. to peckanje, ja bi na tvom mjestu 7 dana izbacio ikakve radnje di visiš i onda ponovo isprobao da vidim dal se stanje poboljšalo. Možda jednostavno previše visiš i svaki dan radiš na šipci pa je moguća i blaga upala. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |