Pozdrav svima, evo i mene |
Post Reply |
Author | |
PecaZmaj7
Cita FAQ Joined: 17 Kolovoz 2014 Location: Srbija Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Kolovoz 2014 at 12:41 |
Zdravo svima, moje ime je Vukašin, i trenutno u mom životu fitnes zauzima važno mesto. Još od malena me interesovao nutricionizam i generalno pravilna ishrana, a tek od skoro sam zaista shvatio i iskusio šta to znači. Redovno vežbam, i puno sam toga pročitao o mnogim dijetama, priručnicima za mršavljenje i tako tim stvarima. Započeo sam i svoj fitnes kanal na You Tube koji se zove Zdravlje za sve, i koji je prventveno namenjen amaterima uj svetu fitnesa, koji žele da znaju i da razmenjuju svoja znanja, o tome kako i čime i gde i šta promeniti pa imati jednostavno zdraviji i bolji život. Za sve početnike koji žele smršati, koji žele ostati tu gde jesu, za sve koji žele bar nešto novo čuti, pogledajte moj kanal i naravno ostavite vaše komentare kako bih znao šta promeniti i poboljšati!!! Pozdrav
|
|
Nikada se nemojte predati!!!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi pozdrav.... zamolio bih te samo ako nije problem link da nam postaviš svima :)
Te naravno željni bi bili tvoga znanja , da budeš aktivniji i pišeš .... svatko ima svoju perspektivu i znanje sa te strane..i bil obih nam svima drago da češće pišeš ovdje ... bilo to na blogu ili forumu lijepi pozdrav :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)
Svakako ću proučiti tvoj kanal, samo ostavi link |
|
PecaZmaj7
Cita FAQ Joined: 17 Kolovoz 2014 Location: Srbija Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izvinite što nisam ranije odgovorio, imao sam nekih problema. Za sve one koji žele da vide moj You Tube kanal link je https://www.youtube.com/channel/UCq-1VYSiI0LqNCX1REveDGg. Gledajte, komentarišite, ostavljajte svoja mišljenja, zaista mi znače. U stvari to je i cilj samog kanala da pokrenem druge ljude da pričaju zajedno o zdravlju. Ali veoma mi je teško, posebno u mom gradu, tako da ću zaista da iskoristim ovaj sajt. Hvala!!!
|
|
Nikada se nemojte predati!!!
|
|
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
Savjet, editiraj malo videe i vise koristi nekakve shematske prikaze jer ljudi vole takve stvari vizualnog tipa i lakše razluce neke stvari, govorim o onima koji pojma nemaju o ishranu, lako za nas koji možemo pohvatati što govoriš, sretno s radom. :)
|
|
24/7
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |