Pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
marianne
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Kolovoz 2014 at 14:14 |
Hej :)
Imam 30 godina, visoka sam 172, a imam 62 kg. Već par godina se bavim različitim oblicima grupnih treninga, uglavnom jačeg intenziteta i dosta vježbi uz to. Trudim se hodati što više, ponekad planinarenje i tako to :) Isto se trudim hraniti zdravo, naglašavam trudim :) Mada volim dosta voće i uglikohidrate, a ponekad si dam oduška i uživam u slatkom. Ali sve u svemu ne pretjerujem. Dosta sam čvrsta, izgradila sam mišiće, ali opet imam dosta celulita, unatoč poštivanju većine klasičnih savjeta u borbi protiv njega :/ A i htjela bih skinuti još kojih 3-4 kg. A već dugo mi ova težina stagnira. Vidim da imate puno dobrih savjeta pa možda imate i konkretno za mene koji :) |
|
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, hoces manje celulita, hvataj se utega i kratkih intenzivnih treninga s vlastitom težinom tijela, nekakva hodanja i sl. sam prije zagovarao, ali je to blago receno goli ku.rac tako da ovo spomenuto samo radi + naravno ishrana neka umjerena, ne moras stalno bas jesti cisto i paziti na sve, samo gledaj da jedes po osjecaju i da ne pretovaras zeludac, dakle, puno kvalitetne aktivnosti i hrane po želji uz dovoljan unos proteina i nemas brige...jedino varljivo kod slatkog je to da slatko sprjecava signalizaciju mozgu o leptinu (hormonu koji ti signalizira da si sita) tako da slatko kad jedes imaj neku dozu koju ces pojesti i nemas straha od sala i celulita, nejde to samo tako preko noci, isto kao i dobivanje misica bla bla. Sretno!
|
|
24/7
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
What he said :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
marianne
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
ZAhvaljujem :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |