ZMA |
Post Reply |
Author | |
tony4life
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2014 at 19:47 |
zdravo, kao sto vidite ovo je tema o ZMA suplementu, mozete mi napisati svoje svoje misljenje o tom i iskustva ako ste ih imali
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pijem svaki dan prije spavanja Zinc and Magnesium od Myproteina, ista stvar samo nije zaštićena robna marka. Osjetim razliku, dublji je san, kad se ustanem po noći do wc-a sav sam neki u zombi modu. Iako, imam dojam da je magnezij iz Lidlovih šumećih efikasniji. Dvije Lidlove šumeće pred spavanje i spavaš ko medvjed preko zime.
Jedini problem s magnezijem i suplementima s magnezijem je što ne vole kalcij, a redovito imam večeru bogatu kalcijem, bilo da su sardine, sirevi, whey ili kazein. Kako god, funkcionira. |
|
tony4life
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jesi osjetio kakvo povecanje testoterona posto ga na ovoj stranici i jos nekima prodaju kao stimulans a i na njima pise da ta formula povecava razinu testoterona
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pošto oprema i bez ZMA funkcionira dobro, nemam neku skalu po kojoj bih mjerio razliku u testosteronu sa i bez ZMA. Ako hoćeš neke ekstra performanse, dogovori se s kardiologom da ti nešto prepiše.
Vjerojatno ima sličan efekt na testosteron kao tribulus i ostala ezoterika, par miligrama dnevno više. Najvrijednije što do ovog suplementa možeš dobit je dubok i kvalitetan san. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |