kako i kad |
Post Reply |
Author | ||||
bob rock
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Lipanj 2008 at 09:51 |
|||
dobar dan, novi sam ovdje i pozdrav svima. treniram i koristim nekakve dodatke prehrani :L-carnitine, creatine, aminokiseline i protein 80+. protein uzimam 2xdnevno (ujutro i popodne nakon treninga koji je uvjek u š6:00), L-carn. šsat prije treninga, amino prije spavanja i creatine oko š0 ujutro i sat prije treninga. sada me zanima dali je ovo ispravno? ako nije molio bi nekog sa vise iskustva da me ispravi. hvala |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nepotreban. Eventualno ako nađeš acetyl l-carnitine.
U redu je. Mogao si barem napisati koji kreatin...
Jedino ako su bcaa i to u obliku praha. Inace one popularne tablete su bacanje novaca. Bolje uloži u whey protein.
U redu ali ovisi o potrebi. Mogao si barem napisati koji proizvođac... Pretpostavljam da je weiderov cetverokomponentni - za ujutro ok, ali iza treninga ne toliko. Skrati si muke, uštedi novac i uzmi "obicni" whey. Multivitamini-minerali, glukoza, whey protein, c vitamin, tablete guarane ako vec želiš nešto prije treninga (umjesto l-karnitina), kvalitetna ulja itd itd...uloži u ovakve potrebnije stvari. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
bob rock
Post Options
Thanks(0)
|
|||
creatine fuel strnght twin lab
+80 je 4komponentni weider
ako mozes napisati sta sve bi bilo dobro uzest i kada.
hvala |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Budi precizniji s pitanjem! Ne znam odnosi li se to na ono što vec imaš ili što sam ja predložio. Buduci da je sad bilo izmjena s moje strane, odaberi što ceš uzimati kako bih mogao dati prijedlog. |
||||
|
||||
bob rock
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo ovako. sta bi ti sve uzeo na mom mijestu i kada (mislim na nacin uzimanja vrijeme i kolicina). š70cm/85kg . radi se o skidanju masti, podizanju mase (ne puno). masti ima "šcm"na trbuhu. |
||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hrpu povrca, velike kolicine proteina iz razlicitih namirnica, kvalitetne masti i ugljikohidrate i opskrbio se dovoljnim kolicinama vode. Prilicno jednostavno. Kvalitetna hrana ti je najbolji suplement! Jedino zbog izazova današnjeg života, dobro posluže whey, dekstroza, kreatin (iako je za mene i on upitan - velika mogucnost da je netko non responder), multivit-min itd itd... Kada što uzet? Jedino da se zamijenimo za živote, u protivnom na temelju nicega ja ne mogu napraviti nešto. što tebi vrijedi ako ti ja kažem kada nešto uzeti kada ne znam(o) ništa o tebi... Neke stvari moraš i sam napraviti.
U uvjetima natural bb, gotovo pa i nemoguce jer su to 2 odvojena i suprotna procesa. Dakako da postoje iznimke (genetski dobro potkovani) kojima bi to donekle uspjelo. |
||||
|
||||
bob rock
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hvala
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |