Topljenje sala... |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Warrior98
Viden/a u gymu Joined: 28 Srpanj 2016 Location: Radoboj,Krapina Status: Offline Points: 198 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguće je kroz takozvanu rekompoziciju tijela. Ako si početnik,lako. Ako treniras dulje vrijeme,teze,ali izvedivo. Ti mislis dobiti misicnu masu dok gubis salo...moguce je uz dnevni rad i brigu o hrani. Balansirani unos proteina,masti i ugljikohidrata + voda i vitamini i minerali. Trening otpora i kardiovaskularni trening vise puta tjedno. Dovoljno sna. Izbjegavati smece od hrane i pića. Lijep pozdrav!
|
|
"Exercise is the thing we must do to replicate the conditions under which our physiology was - and still is - adapted, the conditions under which we are physically normal."
|
|
Anubis6
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li je osobama koje žele spustiti procenat masnoće u tijelu preporučljivo jesti pileća/pureća prsa, ali u obliku salame? Znam da salame nisu preporučljive, ali mislim da su pileća/pureća prsa nešto drugo. Mogu li ih jesti za doručak ili večeru?
Da li mogu popiti jogurt za večeru, koliko je preporučljivo? Edited by Anubis6 - 20 Veljaca 2017 at 20:34 |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako nije najbolja opcija, i koliko god nam pod "cisto" meso danas svasta upakiravaju (uvaljuju), salama je mesna preradevina... Da li je preporucljivo je malo tesko pitanje, jer pitanje u kojem kontekstu pitas, tj. s kojeg gledista. Ja ne vidim problem ako se u sendvicu povremeno nade ista, ali ako planiras da jedes bas svakodnevno, sumnjam da je pozeljno. |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Anubis6
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li su mi dobar izbor za doručak:
zobena kaša sa mlijekom, babanom cimetom ? rio mare pate? kikiriki maslac? Za večeru mladi sir (5% m.m.) i jogurt?
Edited by Anubis6 - 21 Veljaca 2017 at 11:10 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |