Bok, ljudi! |
Post Reply |
Author | |
grale78
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2015 at 13:18 |
Pozdrav svima,
Ime mi je Danijel, 37 g, iz ZG sam, 191cm, 80kg.
Cijeli život sam u nekom pokretu, aktivnije sam se bavio odbojkom, raznim rolerskim natjecanjima, malo sprint triatlona, bicikl i biciklijade.... onda sam se oženio i neizbježno krenu kile gore (velik krug obitelji i prijatelja = puno roštiljanja ). Nakon nekoliko godina sam natukao 15kg sala (došao sam skoro do 95kg) i prije godinu dana sam rekao da to više tako nejde. Htio sam se vratiti u formu kada sam žario i palio po Jarunu . Moja žena je sa frendicom vježbala sa Jillian Michaels i , iako mi se to na prvu činilo smješno i iritiralo me njezino američko prenemaganje u govoru, odradio sam par treninga sa ženom i totalno se navukao. Uz male izmjene u prehrani, nakon 9 mjeseci sam skino 15 kg sala, izgledam bolje nego sa 25g i ful sam zadovoljan svojim izgledom (a i žena ). Još uvijek idem sa bicom na posao (18km), šećem psa i dalje vježbam sa Jillian. Toliko za sada od mene. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |