Girje - buduci seminari? |
Post Reply |
Author | |
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Sijecanj 2010 at 18:58 |
Je li tko zna hoce li u sljedecih 5-6 mjeseci biti u Zagrebu organiziran kakav seminar za girje? Razmišljam da ih uglavim u svoju rutinu, pa bi mi dobro došlo da uživo vidim kako se tehnicki izvode vježbe. Vidio sam i da na ovoj stranici ima dosta video materijala, tu je i JuBiTo, ali ipak...
Ima li netko kakva iskustva sa Mlinaricevom vježbaonicom? Tamo se isto vježba sa girjama... |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebaš imati na umu da ce seminari za koje budem javljao biti po RKC (Russian Kettlebell Challenge) sustavu treniranja, dok se u Coregymu radi GS (Girevoy sport). U svakom slucaju neceš loše proci cega god da se uhvatiš. Meni se cini bolja investicija platiti mjesec dana treninga od cekanja seminara. Seminari su dobri, ali na grupnim treninzima si ipak pod stalnim nadzorom, a na seminarima što nauciš nauciš...nema te tko kasnije ispravljati sve do slijedeceg seminara. Ispravaka uvijek ima :) Mogu ti preporuciti kbell treninge kod Kvatrica, tamo ih vodi covjek koji dobro vodi treninge i koji je mene zapalio za kettlebelle... |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram priznat da ti stoji ono za seminare. Ovako gledajuci i meni se cini to isplativije. Ajde molim te pošalji mi podatke za tog tipa na Kvatricu-
Thx. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treninzi se odvijaju Sportskom društvu Kvatric II kat, u šubicevoj ulici odmah uz Kvaternikov Trg.
Termini : utorak š8,00 - š8,45 i subota š4,45 - š5,30, Cijena : 200 kuna Broj i mail ti dam na pm da ne reklamiram sad... Edited by Sasa Rajnovic |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |