girje ili ti ruska zvššš;na :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
sljokac2
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Prosinac 2009 at 16:08 |
radim vec duze sa tim kuglicama:)ima li ko kakav program ako je probao i kakve je rezultate dobio naravno |
|
sljokac2
Post Options
Thanks(0)
|
itko
|
|
sljokac2
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
sljokac2
Post Options
Thanks(0)
|
vec videno hvala ,trazim iskustva ljudi koji su orobali programe i malo vise
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mi tražimo ljude s malo više pristojnosti i malo manje bahatosti. Kao pocetnik na forumu što se tice postova nemaš kredita furat takav stav. I da si imalo mrdnio našao bi temu na forumu u kojoj se prica o tome i dosta je recentna. |
|
iluvar
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja skinuo hrpu filmova i oduševljen.
Ako googlaš Steve Cotter nađeš hrpu klipova. Također youtube je pravi nepresušni izvor. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko dugo radiš s kbellima? Koje vježbe poznaješ? Tehnicki gledano, na kojem si nivou? Kojima kettlebellima imaš pristup (kilaža i broj kbella)? Sve to su bitne informacije bez kojih se ne može sastaviti kvalitetan programcic. Ne bi bilo loše da se snimiš kamerom dok izvodiš pojedine vježbe pa da vidimo kako stojiš s tehnikom, jer nema smisla raditi naprednije vježbe ako s osnovnom tehnikom ne stojiš dobro. Pozdrav! |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedna novost!
Dodali smo VIDEO isjecke vježbi s girjama: Video prikaz - funkcionalni trening s girjama! Mislim da ima 50+ isjecaka pa slobodno pogledajte i komentirajte.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Zoki: Tako se odgovra na post
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo komentara... Puno bi se tu dalo napisati za svaki video pojedinacno, ali pokušat cu srociti štogod onako prema sjecanju. Ukratko, ovakav nacin vježbanja ne bih preporucio ni totalnim rekreativcima ni ljudima koji ozbiljno žele poraditi na svojoj fizickoj formi. Nije loše pocelo, swing je koliko toliko dobar, iako bi se i tu dalo puno poraditi na tehnici. Swing je eksplozivna vježba, dok se na videu radi poprilicno mlitavo. Također, dvostruki dip je nepotreban. Tursko dizanje također nije loše, ali kvalitetno izvođenje turskog zahtjeva kontakt ispružene noge (u pocetku) s podom, dok je covjek na snimci podizao nogu kako bi se lakše ustao. To nema smisla jer je jedna od bitnih znacajki turskog dizanja upravo rad na core-u, a što se "izbjegava" dizanjem noge (pomaganjem). Da je imao kbell od 32kg u ruci još bi mu covjek i progledao kroz prste. Clean bi trebao u kretanju tijela izgledati jednako kao jednorucni swing, a on kao dvorucni swing. Dakle, izuzmemo li kretanje ruke, swing i clean su jednaki. Isto vrijedi i za snatch. Samim tim ni snatch nije dobar. što se tice jerk-a, na onaj nacin sigurno nece dignuti neku veliku kilažu. Dakle - mijenjaj tehniku. Military press bi također trebao biti bolji. P.S. Nikako mi nije namjera nekoga uvrijediti ovim postom, a ponajmanje covjeka koji demonstrira tehniku. Jednostavno ne vidim smisao u tapšanju po ramenu i govorenju kako svi sve odlicno radimo kad nije tako. P.P.S. Tko želi zaista nauciti raditi i poducavati s kbellima imat ce priliku nauciti na instruktorskom seminaru/kursu po RKC sustavu. Na kursu ce oni koji to zasluže kvalitetom svoje tehnike dobiti i certifikat. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako nisam išao po seminarima, imam kettlebelle i radim s njima te se tu moram složiti sa sašom da su se neke vježbe mogle i bolje izvesti
No ovako da se vidi o cemu se radi, nije loše |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo sam krivo srocio, ništa se ne razumije... Htjedoh reci slijedece: u Zagrebu ce se vjerovatno na proljece održati nekoliko seminara na temu kettlebell, a vjerovatno ce se organizirati i kurs za instruktore po RKC (Russian Kettlebell Challenge) sustavu. Na tom kursu ce zainteresirani treneri nauciti izvoditi i poducavati samo dio vježbi potrebnih za RKC licencu, ali ce i dalje dobiti licencu za te drilove koje su naucili. Ta "djelomicna" licenca se naziva HKC (Hardstyle Kettlebell Challenge). Također, oni koji se zainteresiraju za takav nacin treniranja mogu krenuti dalje i postati RKC instruktori u Budimpešti pocetkom osmog mjeseca 20š0. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Pravi diplomatski odgovor...hehehe. Sve su se vježbe mogle bolje izvesti, uvijek se mogu još bolje izvesti. Ljudi koji su daleko iznad nas po znanju i sposobnostima najcešce nikad nisu u potpunosti zadovoljni svojom tehnikom. Kad se uđe u te sitne detalje kod npr. turskog dizanja i swinga, dvije osnovne vježbe, vidljiva je ogromna razlika u rezultatima treniranja. Kad se iz swinga izvuce maksimum, on postaje stvarno zeznuta vježba, ali ako ga izvodimo kao na onom videu...ne znam, imam osjecaj da bi onako mogao cijeli dan s onom kilažom (cini mi se da se radi o š6kg). |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Saša, slobodno ti reci svoja mišljenja vezana za video.
Daj mi linkaj neke za koje si siguran da može bolje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Vec sam na temama o kbellu postao linkove za neke filmice od Lakatosa, ali nije zgorega to još jednom pogledati. Uvijek dajem iste...hehehe:) Lakatos, sve pomalo. Ako treba može kasnije i još koji... |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |