Girje (Kettlebells) |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2011 at 17:02 |
|
Evo, dodali smo u prodaju i girje odnosno kettlebellse.
Ako je netko zainteresiran, Link -> Fitness oprema (girje) Trenutno imamo u ponudi 4 kg, 8 kg. š2 kg, š6 kg .. sutra cu ih dodati još.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da su cijene extra povoljne!
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda za girje, ne pratim to podrucje pa ni ne znam previše cijene, ali recimo onaj multipowerov shaker je 3škn u shopu, a kod mene u gymu 30kn isti takav. Plus još poštarina za taj šejker...preskupo izađe. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pusti sad shaker.. Njega sam morao sitno dici, jer bi inace zaradili š kn po shakeru. (preniska je cijena generalno) A za girje ti mogu garantirati da su puno jeftinije nego kod ostalih. Edited by Zoki |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kvaliteta? molim Sašu Rajnovica da se oglasi
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Saša je vec preporucio girje od tog dobavljaca (koliko sam vidio u ostalim temama). Možeš naruciti, pa ako ti zaista ne odgovaraju, dobiješ novce nazad.. Al mislim da ce definitivno odgovarati. |
||
|
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da se teško može naci bolje kettlebelle za ovu cijenu.
Ono na što uvijek morate obratiti pažnju pri kupnji kettlebella jest - udaljenost rucke od kugle. Rucka mora biti dovoljno udaljena kako pri izvođenju nekih vježbi kugla ne bi udarala po zapešcu. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
marko14
Cita FAQ Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OVAKO,nikada nisam kupovao putem interneta pa me zanima kome se mogu obratit ako nesto ne bude u redu..Narucio bih kod vas kettlebell posto s njim dugo treniram a volio bih ga imat kod kuce a ne svaki puta ici u odredenu teretanu posto mnogo ljudi jos niti nezna za to...Napravio sam narudzbenicu pa bi sada trebao uplatit novac na vas racun??kome da se obratim ako nesto ne bude u redu???
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/shop/Shop_Kako_Kupovati.aspx Tu ti sve piše |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno se obratiš na e-mail: [email protected] |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo htio bih kupiti girju, nisam imao prilike vježbati sa njom, š79 cm visok 69 kg težak, može preporuka koju kilažu da si uzmem, ne treniram ništa vježbam kod kuce. Završava škola imam PREVIšE slobodnog vremena !!!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š2 kg
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa najtraženije su svakako girje od š6, 24 i 32kg. Ipak, ima i takvih kojima trebaju teži, a ti fino naruci samo par komada i sigurno nece propasti. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih cak rekao da je š6kg odlicna za muškarca pocetnika... ako ništa drugo moci ceš raditi swing, deadlift, tgu i pokoji press :)) |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo došla mi je od š6 kg, ja sam prezadovoljan
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |