Glad i treninzi |
Post Reply |
Author | |
MajaVT
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2007 at 23:51 |
Od lipnja sam na vlastitom rezimu prehrane koji se sastoji od izbjegavanja kruha i svakog oblika slatkoga sa ciljem skidanja kila.Za dorucak uobicajeno jedem zitarice sa bananom i jogurtom, rucam sto god se nadje tog dana na menu bilo kod kuce ili na faksu, a veceru zamijenjujem sezonskim vocem.Pijem vodu,cajeve i kavu.
Prije mjesec dana krenula sam u teretanu.U prosjeku idem 3x tjedno, a trening obavezno ukljucuje i 30 min. crobnog treninga.Od kad sam krenula u teretanu koristim TonalinCLA radi smanjenja masnih naslaga.Medjutim u zadnje vrijeme osjecam ogromnu glad koja je zadnja 2 puta zavrsila prejedanjem u namjernicama koje sam uspjesno izbjegavala vec vise do 4 mjeseca.Ne znam sto mi je ciniti jer bi se htjela rijesiti jos 2-3 suvisna kilograma i masnoca na trbuhu i bedrima te ucvrstiti tijelo.Kako da zaustavim ovu ogromnu glad?Da li da povecam trenutne obroke?Da li da uvedem medjuobroke?Da li da pocnem koristiti neke suplemente?Koje? Unaprijed zahvaljujem na svim savjetima |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi nam napisala koliko obroka imas dnevno.
Kombiniraj 5 obroka kroz dan i onda neces bit gladna Znaci 3 glavna obroka i 2 manja ali opet kvalitetna obroka. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
E to ti je pojava koja je taaaaako cesta, bar kod mene! Sva sreca pa mi se to dogodi u pms-u pa sve pripisujem hormonima. hihihi Kako si energetske potrebe svela na minimum, tvoje tijelo s obzirom na treninge trazi i trazi nove, dodatne energetske izvore. Upravo ti je to faza u kojoj mrsavis jer tijelo tada uzima tvoje energetske zalihe, tj. masno tkivo. Znam da je tesko, ali to je taj dio mrsavljenja koji jednostavno treba izdrzati. Nema nekog recepta. Pobrini se samo da ti nije dosadno i da se drzis podalje od hrane. I znaaaam da si vjerojatno poprilicno zivcana i osjecas to pomanjkanje energije, ali izdrzi! Mislim, ako ti je mrsavljenje bitno! Ja sam si cijelo ljeto ipak dopustila onu drugu krajnost - papat cu i cugati, ali sam zato jeeeebene volje! E sad, koji su ti prioriteti.... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok... Moje je misljenje da bi ti bilo bolje uvesti vise manjih obroka...nego sta imas samo dorucak i rucak i za veceru voce... po meni bi trebala imati neku laganu veceru.... smanjiti rucak... i ubaciti dva medjuobroka.... dorucak je ok.... mislim cak da ces kada skines kg, ako ostanes na toj dijeti...ako se vratis veceri poceti opet dobivati kg...zato bi ti ipak bilo bolje da si promjenis prehranu i nicega se u potpunosti ne odrices... imas ovdje puno savjeta o zdravoj prehrani...pa si pogledaj malo.... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |