Glavni izvori proteina .. kod vas su ? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je oblikovanje zatezanje te održavanje postojeceg prirodnog mišicnog stanja uz gubitak eventualne suvišne masnoce. Tjelogradnja mi je izgradnja i permanentno povecavanje ili održavanje maksimalne mišicne mase. No dobro, to je terminologija, ali se razumijemo.
Opterecuje me kalkulator u glavi. Možda bih mogao povecati kolicinu proteinske hrane, no morao bih ukupnu prehranu podrediti treninzima. To bi išlo na uštrb moje tradicionalne prehrane, što mi je neprihvatljivo. U dane treninga preferiram piletinu, ribu i posni, a u ostale dane želim jesti i svinjetinu/variva/tjestenine bez grižnje savjesti. Da se razumijemo: ovo moje sigurno nije preporuka za vecinu forumaša i sve koji rade intenzivne tjelograditeljske treninge. Iznosim svoju praksu i odgovaram na postavljeno pitanje u naslovu teme :) |
|
fit
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
glavni izvor proteina su mi posni sir, whey, piletina, puretina i crveno meso....
sir je na prvom mjestu jer ga obožavam a i nije toliko skup, onda pijem whey a za rucak se prežderavam piletinom, puretinom a ponekad i ako bude nešto od crvenog mesa |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |