Glikogen |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zamjena za šetnju a spržiš 5x više:
- brzo hodanje - tu i tamo pretrčiš 100m šprint recimo 10 šprinteva - 15minuta stepenice, tipa neboder 5 katova gore dolje bez stanke 15min - guza raste od ovoga ;) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
pahuljica29
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2015 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
heheh hvala da!! trcat inače obožavam al kad je toplo,
a živim u kući pa nema stepenica. Ali vidim i sama nema uspjeha bez truda, a ja sam stvarno lijena i nisam karakter to je moj najveći problem, obećam ne ću jesti slatko mj dana samo da vidim i onda pojedem 3 palačinke s hrpom nutele, točno taj dan kad si obećam. Imam ja dosta posla, ali uspeha neće biti sve dok se ne trgnem jer sam strašno lijena. Lakše mi je kukat! Ali sad sam stvarno ovaj tjedan discipliranija nego inače i samo da mi se tog slatkog riješiti! Ali polako. Hvala svima na savjetima |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tko hoće nađe načina, tko neće ima izliku ;)
Umjesto stepenica ako si u kući, špaga i vijača, mali stolac visine dve stolice i hodat na njega gore dolje 15minuta ;) Trčat se može i po hladnom, šal oko vrata i usta i idemo :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
E istina da!
:) Jos samo da riješim problem u glavi i pitanje kako, al kako netko se može trpat bijelim kruhom, jesti u mc donaldsu itd. ne kretat, samo ležat (moja frendica) a aviooonnn!! Ali sad cu se i ja trgnut pa se javim jesam uspjela ili ne! hvala svima!!;) |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...vlakna jesu najbolji suplement za skidanje masnih naslaga koja zahtjevaju ogroman unos vode inače će biti nadutosti i plinova a o začepljenosti da ne govorin...pahuljice nakon bar dana dijete možeš komodno očekivat zastoj mršavljenja jer to na duge staze neće ići.....ići iz jedne restrikcije kalorija u drugu nema smisla.........
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
dena nisam shvatila ovo "pahuljice nakon bar dana dijete možeš komodno očekivat zastoj mršavljenja jer to na duge staze neće ići.....ići iz jedne restrikcije kalorija u drugu nema smisla........."
to misliš na moj plan prehrane? |
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...oprosti krivo napisano..da,mislim na tvoj plan prehrane..... |
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
Smatraš da je premalo?
Ostali? Dugi niz godina čim drastično smanjim kalorije, mršavim. Osjećam se lakše, poletnije... Mislia sam probati za početak tako jer ne vježbam, a onda kad pojačam aktivost pojačati i dnevni unos. Javim kako napredujem |
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. vlakna jesu najbolji suplement za skidanje masnih naslaga
mogu ih kupiti? gdje, koje? prije sam ih nastojala unositi preko voća, jela sam puno jabuka, ali pročitala sam na forumu da baš i nije preporučljivo puno voća jesti. |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ti preporučujem ujutro, natašte, toplu limunadu i žličicu psylliuma.
možeš ga naručiti: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravi-snackovi/Psilium-u-prahu-iz-ekoloskog-uzgoja-100-g.aspx meni najbolje djeluje, a i cijena je ok. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ZorroRi
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema frke, pa tu smo da jedni drugima pomazemo.
usput, evo danas ti je i besplatna dostava ;) ja bas sebi narucila neke stvarcice. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
WebShopMaster
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš čak i besplatnu dostavu ovog vikenda :)
|
|
WebShopMaster
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa ZorroRi me preduhitrila...
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja samo brže tipkam ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
pahuljica29
Post Options
Thanks(0)
|
i jos jedno pitanje:)
Da li je bolje upisat magic well ( ne znam kakvo je vase misljenje o tom s obzirom da sam procitala da je za mrsavljenje bolje teretana tj vjezbe snage nego kardio ( tipa zesci aerobic)? Magic well mi se svida u odnosu na pravu teretanu jer ne moram razmisljat i jer me taj program tjera, a u teretani nikad ne znam sto bi radila koliko dugo. Ovako tocno znam koje sprave koliko dugo. Hvala |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |