Glutamin |
Post Reply |
Author | |
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2015 at 15:52 |
Pozdrav ekipo,
nakon 100 godina uzimanja suplemenata - od običnih vitamina i minerala, do različitih cfm izolata i najčudnijih aminokiselina, moje iskustvo je da je najvažniji suplement - glutamin! S glutaminom (uzimam glutamin peptid) osjećam značajno brži oporavak, a to je jako bitno ako radim 9-10 treninga tjedno. Kakva su vaša iskustva s glutaminom i koji je po vama najvažniji suplement? |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nemam iskustva s glutaminom ali sam jedno vrime razmišlja o kupnji i malo se informira, zbog skromnog budgeta ga nisam kupia ali sve u svemu po onome što znam nakon whey proteina(to je sve od suplimenata koje sam ikad koristia) po meni najkorisniji dodatak prehrani...
Edited by Thor - 19 Sijecanj 2015 at 20:25 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, slazem se. Ako je budget ogranicen onda je whey uvijek na prvom mjestu.
Iz mojeg iskustva, ja glutamin baš osjetim. Ne mislim da ga popijem i osjetim odmah, već ga osjetim kad ga redovito pijem. Oporavak je zaista puno brži. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Popijem nekih 10g glutamina tijekom treninga. Bio je na akciji pa sam uzeo kilogram, no glavni razlog što sam ga uzeo je što je s okusom pa da imam neki sok bez šećera za pit tijekom treninga. U zadnjih godinu dana sam probao dosta suplemenata, glutamin mi je u kategoriji onih bez mjerljivog efekta. S oporavkom nemam problema uzimao glutamin ili ne, radim 6 treninga tjedno.
Beta alanin, taurin i AAKG su mi puno pomogli u periodu kad sam bio van forme. Trenutno radim na smanjivanju liste suplemenata, tako da dugoročno planiram samo whey i bulbine natalensis. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pametno :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
AyanPrince
Cita FAQ Joined: 18 Travanj 2015 Location: pakistan Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja glutamin baš osjetim. Ne mislim da ga popijem i osjetim odmah, već ga osjetim kad ga redovito pijem.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |