Go, Go, Go... |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||
grandana
Cita FAQ Joined: 24 Rujan 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, prokuzila si me :) ja to gotovo skuhano, tanjur na vagu, pa onda dodam hranu.... E sad mi je ovo sa sirovom hranom otkrice, stvarno nisam skuzila da se vaganje od osi na sirovu hranu... Eto, vaga i ja se tek pocinjemo kuziti, tako da je ova i formacija uletila u pravom trenutku. Imam neku vagu za 50 kn, je neprecizna, al sto je to par grama gore-dolje? Right? |
|||
"I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark." - Muhammad Ali
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i moja je za 50 kn pa važe..ma gram više te sigurno nece udebljati ni smršaviti
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
grandana
Post Options
Thanks(0)
|
||
Primljeno na znanje :) mislim da ces bit zadovoljna danasnjim ruckom, 100 g pileceg filea, 2 jaja na oko, hrpa blitve. Prije toga par propuha (stid me), al zob je prosla bez meda. Do gyma sam za 15 min tramvajem, ak brzo dodje tram, al ovaj whey si ja kupim u gymu, pa mi tam zmixaju. Nemam sad kune za platit odjednom, ak mi ostane od dnevnog budgeta se pocastim s wheyom (skresala sam si cigarete i kavu u korist proteina). Skoro bu rockas pa bum zicala proteine :) Malo sam procackala po netu foll body, naisla sam na nekaj kaj mi se cini ok: 5 minuta za svaku grupu, npr leg curl, radis 5 minuta s tezinom da jedva napravis deset ponavljanja, broj serija diktira limit od 5 minuta. I tak po 5 mi uta radis ledja, ruke, noge, sve kaj stignes... Kak vama iskusnijima to izgleda, mene je to privuklo, brijem da cu danas opet u gym da isprobam. |
|||
"I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark." - Muhammad Ali
|
|||
grandana
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bas si gledam svoju vagu, malo sivo cudovište |
|||
|
|||
grandana
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pohvalno!!! uzasno je tesko vratit se na ucenje jednom kad izadjes iz forme. Drzim ti fige! |
|||
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
grandana
Post Options
Thanks(0)
|
||
danasnji meni:
8 ness, 9 zobene, 11 mandarina, 12 pol snite razenog s maslacem i domacim djemom od sljive, ness - propuh, propuh 13:30 blitva s krumpirom, 2 snicle pileceg filea, 2 jaja na oko 17:00 kruska. 19:30 150 g sampinjona, vagani sirovi, yaaay, 1 luk, zdinstano na 1 zl ulja i vodi, 2 snite sunke i 2 snite gaude, jogurt i mandarina ipak nisam otisla u gym danas, a ne bum do ponedjeljka, imam svadbu sutra i team building prek vikenda - prva prava kusnja. malo padam na hrani, previse informacija u malo vremena i sve mi se zbrckalo, obeshrabruje me kaj ne kuzim te kalorije... znam da nis ne ide prek noci, al eto, da se izjadam malo i krenem dalje... i najduzi put poceo je prvim korakom :) |
|||
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
kak ne kuzis kcal? gledas sve na 100 grama koliko ima m, p i uh i onda samo izracunas na recimo 50 g (ako ti toliko treba) koliko ima
jesi vidjela ovaj kalkulator http://imageshack.us/photo/my-images/546/co4d.jpg |
|||
cookies are for pussies
|
|||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |