Gold Whey Protein vs. Premium Whey Protein |
Post Reply |
Author | |
cromeister
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2012 at 09:45 |
Moze mi netko objasniti koja je razlika izmedju ova dva proteina i koji je bolji?
Gold Whey Protein ili Premium Whey Protein |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Premium Whey od Weidera upravo mi je pri kraju,koliko vidim na vrecici nigdje nije naznaceno da ima neke od aminokiselina dok Gold Whey ih ima naznacene,moguce da je to razlika.Koji je bolji to je individualno,znam da sam upravo narucio Gold Whey.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gotovo nikakva, svejedno je koji, nikakvu razliku nebus vidio koji god da uzmes, biraj najbolje prema cijeni i okusu koji ti odgovara. Ovaj Premiumjedino ima 20% izolata u sebi, al to je tak nebitno i zanemarivo , posebno u tolko maloj kolicini od samo 20%........Ak su ti cijenom isti uzmi premium i bok
|
|
cromeister
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ono sto mene zbunjuje je preporuka primjene. Za Gold je dva puta dnevno, tj. za dorucak i poslije treninga i to mi se cini OK! Za Premium svakih 2 sata, WTF??; onda ovo pakiranje traje cca. 2 dana?!
Gold se cini isplativije! |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gold i samo nakon treninga i ujutro ako si radiš shake sa zobenim. Razlika je velika, samo je neceš osjetit ako jedeš junk. Proteini su dodatak ne zamjena prehrani. Pozz
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakve je to velika razlika izmedju koncentrata i koncentrata sa 20% udjela izolata , pogotovo za treniranje na njegovoj razini ? Nema šanse da skuži razliku, whey je kak si rekao samo nadopuna prehrani tak da taj 1 obrok u danu ne može imati toliki utjecaj na sastav tijela s obzirom da ga definira hranjenje u globalu kroz dan, svaki dan. Tak da smatram da aposlutno nikakve razlike nema izmedju ova 2 proteina, pa cak i da govorimo o nekom drugom proteinu.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |