Google+ - koristite li? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2011 at 12:29 |
Pojavila se nova mrežica, nešto slicno Facebooku.
Osobno koristim Google+ vec duže. Danas smo kreirali i brand page na Google+ za fitness.com.hr: Link: Fitness.com.hr - Google+ Slobodno nas dodajte u svoj circle! Koristite li Google+ i kako vam to izgleda? Evo linka i za ostale, koji još ne koriste ovu mrežu - upoznajte se malo: https://plus.google.com/ Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, vjeran sam Facebooku još od samog pocetka kad je MYSPACE bila broj š društvena mreža, a tako ce ostati i ubuduce!
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam kao i Jekyll vjerna fejsu, dosta mi je jedan vrag, ne treba mi još jedan iako bi se najradije i njega rješila, tamo samo dangubim uz sve obaveze koje imam |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki molim te link za FB stranicu fitness com hr, nikako pronaci
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
FB i dosta !
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja koristim g+, i dodao sam te, valjda prvi :)
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je i FB također previše...i nekad mi dođe da i to pobrišem.... pogotovo kad mi sam dodaje neke frendove ...koje uopce ne želim ;)
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
misliš predlaže? ne može sam dodat Zoki thnx |
|
unidos_zg
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
dodan si , i google+ mi bolji od FB
|
|
pinkyaudrey
Cita FAQ Joined: 21 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristim i osobno mi je bolji od Facebooka. Nick mi je Jagodica Bobica.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja koristin samo FB odpocetka neda mi se navikavat sad na tamo neki google +
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |