Gornji dio prsa |
Post Reply |
Author | |
aftermath
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2014 Location: Bosna Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Prosinac 2014 at 09:18 |
Javio sam se jednom ovdje i dobio fin odgovor. :) E, ovako, zanima me kako da razvijem gornji dio prsa. Prsa mi nisu razvijena u gornjem dijelu, a u donjem dijelu jesu, pa na kraju ispadnu kao objesene mada nemam neki znacajan visak kilaze. Koje tacno vjezbe raditi? Znam ono osnovno: kosi benc, razvlacenje bucicama pod nagibom ili kako se vec zove, incline :). Ima li jos nesto sto bi mi mogli savjetovati? Metta, mogo bi ti odgovoriti takodjer :D.
P.S. Ono za kilaze sto nisam ranije htio podizati na benchu zbog futsala, to sam promijenio. U serijama radim maksimalno 80 kg i mislim da ne trebam vise od toga. Npr. na bencu krenem sa 60 kg jednu seriju, drugu seriju 70, 3.,4.,5. 80 kg. I odem na kosi benc, pa na kontrakosi, pa radim s bucicama. Kontam da se vise koncentrisem na kosi benc i razvlacenja bucicama kako bih ispravio izgled prsa. Nikome ne trebaju "male boobs" :))). Radim i sklekove kod kuce. Pozz svima |
|
blablabla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |