Graham kruh |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zika ja svaki dan na poslu misan brasno stavi 8 deci vode u kil brasna i mos skoro radit palacinke
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda moš i sa svim ovim prije
|
|
LiveStrong
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ne ne ne
sta ti je tesko priznat da nisi u pravu
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije nego što ceš stavit kruh u pecnicu na pecenje,namaži ga s vodom pomocu kista i stavi sjemenke i nece ti opadat kad kruh bude specen ovo je tajni recept iz jedne pekare |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas se bacam na pravljenje kruha probat cu ovaj sa raženim i crnim brašnom.. pa javim koliko vode treba
e,da..i kako izracunati kcal tog kruha? kad zbrajam brašno ispadne veeeliki br. Edited by Slavonka23 - 27 Rujan 2012 at 10:27 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ispadne veliki broj ali neceš ga pojesti odjednom, ako znaš koliko si grama cega stavila znat ceš i podijeliti taj kruh na odredjeni broj feta tako da jedna ili dvije zadovoljavaju potrebe obroka sa složenim UH pa ceš tako rezati i eto ga
Uz to taj može stajati tako da ostane normalan i ne mrvi se kao ostalo smece iz trgovine, go for it |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram pogledat koliko sam ja vode stavljala kad sam sama mijesila kruh, mislim da je cak bilo malo manje... sad vec duže radimo u pekacu pa stavljamo 4 dcl vode na 500 g. I zmaju, ne ispadne palacinka, vjeruj mi
I mi smo dugo koristili raženo + graham brašno (pol-pol), sad smo se prebacili na integralno - bolje. Inace, nakon domaceg kruha više nijedan nije dobar Napisat cu i ja svoj kad ga iskopam, malo se pece drukcije nego kod zike...pa ispadne lijepo hrskava korica Slavonko - oko 240 kcal na 100g, ko po tablicama - zbrajala ja naravno Edited by Gym_girl - 27 Rujan 2012 at 11:55 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
e super
a kako ga ti peceš? skupljam savjete...da nebi moralo sve letjeti u smece hehe
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kažem ti, moram pogledat malo kad dodjem doma jer nisam sigurna...mislim da sam prvih 10 min pekla na preko 200 pa sam narednih 30-35 smanjila na 170....tako nešto....220 pa 170...ali provjerit cu ;) Dugo vec koristimo pekac pa ne radim na taj nacin - jedino kad zašteka :)
btw. morat cu i receptic za pizzu objesit, ispadne mi profi Ubijem ju 5 min na ful temp. pa narednih 5 smanjim...pizza gotova za 10 min i perfect. Samo da vidim da li ce zmaj imat neke korekcije Šalim se ja, dapace, zmaju, pouci ti nas malo, trebao biš neku svoju temu otvorit sa receptima za tijesta i tome slicno, za nas ovisnike o istima :)) ...ma imam ja tih receptica samo sam ljenoba za stavljat to :) A i nisu svi 100% healthy pa ono, ne znam dal smijem - možda za cheat day Edited by Gym_girl - 27 Rujan 2012 at 12:32 |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
jel bi bilo pametno staviti foliju gore...nece izgoriti?
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
zašto biš uopce stavljala foliju?
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
znam da ga je prije baka pekla dosta dugo..pa bi pekla 10min na jace..pa onda stavi gore foliju i smanji... da ne bi dobio crnu koricu...
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Aaa to, ma to mi se nikad nije desilo pa nisam ni pomišljala Kad je baka tako radila, nema dileme - bake znaju
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
napravila sam kruh...eno ga, diže se
nije bilo crnog brašna, pa sam uzela integralno i raženo... nadam se da ce biti fin krušcic kad se ispece
|
|
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
HA!
Savršen je... više ne kupujem kruh Edited by Slavonka23 - 27 Rujan 2012 at 18:32 |
|
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.coolinarika.com/recept/integralni-kruh-brze-i-bolje-ne-moze/
Evo super recepta i što je najbolje ne morate ga rukama mjesiti nego možete sa kuhacom Ja ga radim 2/3 raženo brašno 1/3 integralno i sjemenke unutra(lan,sezam,sunckret sjemenke...) i odlican je a ruke nisam nimalo umazala |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |