Graham kruh |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to je to... samo što je zika miješala brašna
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali ovdje imaš i slikice sve je to na istu foru |
|
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo pravim graham kruh... dakle
50dag graham brašna 1 žlicica soli 1 instant kvasac 1 šaka od ekozone mix sjemenki (unutra ima bucinih,sezamovih suncokretovih i smedjeg lana) Pitanje: piše na tim sjemenkama 100g= 2381 kcal, 575 KJ, 25g bjelancevina, 10g uh, 45g masi... jel to previše što sam stavila 1 šaku s obzirom da su tako kaloricne??
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
2381 na 100g
sjemenke od cevapa?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
zadranka23
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoguce je da imaju toliko kalorija..vjerojatno si okrenula..na 100 grama 575 kcal.. Izmjeri tu šaku sjemenki i vidi koliko ti ima kalorija, pa ceš znati tocno.. Edited by zadranka23 - 29 Rujan 2012 at 16:06 |
|
Ballerina
Post Options
Thanks(0)
|
tako piše na deklaraciji to je od ekozone neki mix sjemenki: suncokreta,bundeve,sezama i lana. Ja si sve mislim da nisu zamijenili kcal i KJ? ...
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ma 100% su zeznuli... jer 1kcal ima oko 4 i nešto sitno KJ..pa kad se 575 pomnoži sa 4, dobije se taj br.
|
|
|
|
Ballerina
Post Options
Thanks(0)
|
pa da kad sam racunala uh+masti+bjelancevine dobije se 570kcal :) :) :)
:*
|
|
zadranka23
Post Options
Thanks(0)
|
Pojedeš 100 grama tih sjemenki i ne moraš više ništa jesti cijeli dan
|
|
Ballerina
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaaaaaahahahhahahahahhaha ne bi morala skoro dan i pol jesti hahahhahah
|
|
zadranka23
Post Options
Thanks(0)
|
Kad smo vec kod graham brašna zanima me jel itko ovo isprobao:
http://www.coolinarika.com/recept/mirisne-graham-palacinke/ Što mislite koliko palacinki od ove smjese ispadne? I koliko otprilike ide brašna? |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako su palacinke u pitanju, onda ide brašna toliko dok smjesa ne postane gusta. Probaj napraviti, pa ceš saznati
Piše ti sve u postupku... |
|
LiveStrong
|
|
zadranka23
Post Options
Thanks(0)
|
Probala sam..odlicne su bile..
Stavit cu recept u novu temu da ne miješam s kruhom.. |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |