Graham palacinke |
Post Reply |
Author | |
zadranka23
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2012 at 10:13 |
Ako vam se jedu palacinke probajte ovu zdraviju verziju..sigurna sam da ce vam se svidjeti
Sastojci: 150 ml obicne vode + 150 ml gazirane vode 20 dkg graham brašna 1 jaje 1 bourbon vanilin šecer prstohvat soli 1 mala žlica meda Napomena: vrijednosti vode i brašna su stavljene okvirno. Gledate da dobijete glatku smjesu, ne pregustu. Priprema: Istuci jaje sa soli i v. šecerom te postepeno dodavati vodu i brašno dok se dobije glatka smjesa. Potom umiješati med. Dobivenu smjesu ispeci na ulju. Od ove smjese mi je ispalo 8 palacinki promjera 23 cm. Svaka palacinka ima 110 kcal. Možete ih mazati cime god želite, kao i standardne palacinke. Ja sam sa džemom od jagoda iz Lidla (na 100 grama ima 160 kcal). Dobar tek! Edited by zadranka23 - 30 Rujan 2012 at 10:14 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |