Greg Valentino |
Post Reply |
Author | ||
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Kolovoz 2009 at 11:56 |
|
Nisam nigdje vidio nešto slicno.....
on je covjek sa najvecim bicepsom na svijetu.....naravno koristio je steroide http://www.youtube.com/watch?v=rBBWMRRWOrM Evo njegova prica i pogledajte na šta to izgleda što vi mislite o njemu? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Staro..i vec prežvakano i viiđeno š26578943456 puta
Nije bitno što je koristio aas, pogledaj ga u mlađim danima, odlican, i onda se shebo majmun... |
||
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda oprostite što sam to stavio....ako ocete možete izbrisat nikad prije nisam znao za njega....
Da to sam i ja pomislio....prvo natjecanje nakon š5 mjeseca vježbanja stigo 4. i od onda poceo koristit aas kolko sam skontao.... Istina bio je pre dobar akd je bio mlađi.. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prikazivali su lika i na televiziji - cini mi se RTL.
Ukratko: odvratno, neprirodno i pretjerano. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zar nije synthol?? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je.. to nisu ni mišici ni aas |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |