Grcevi u doljnjem dijelu trbuha |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedino otici ginekologu i vidjeti da nije nesto ginekolosko, jer stvarno mi nis ne pada na pamet
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zbog živaca... |
|
LiveStrong
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, svakakvi bolovi su povezani sa kralježnicom, a na to svi zadnje pomisle :)
Ali prvo se ti uvjeri da je cijeli taj prednji dio ok....vecinu si vec prekrižila i to je super, sad bi još bilo dobro pregledat crijeva jer i s njima štošta može bit, izmedju ostalog baš povezano sa bolovima nakon napora. Koliko sam skužila boli te samo tada, inace ne? Da su bubrezi, ginekološki problemi i to bolilo bi te i nepovezano sa treningom.... Zeznuto je to podrucje kad stisne jer puno toga može bit uzrok, dosta pretraga tu treba odradit....u svakom slucaju, kreni odnekud jer ti se to malo predugo vuce i nije baš za zanemarit, a da ne kažem da sigurno dosta ogranicava i neda mira. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz! Postoje brojna stanja koja mogu dovesti do boli u abdomenu ,jer je abdomen podrucje puno živaca, pa se bol iz nekog drugog dijela tijela može manifestirati tamo.
jesi radila KKS? |
|
Ivana95
Cita FAQ Joined: 04 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Gym_girl onda cu svakako pitati to u vezi s kraljeznicom na iducem sistematskom koji je uskoro. Pa cu pokusati napraviti te detaljnije pretrage.
@baba44 radila sam kks i utvrdili su mi da imam manjak magnezija, no i kad mi se popravila krvna slika bolovi su svejedno ostali isti. |
|
ToniZg8
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Ivana,zanima me jesi li rijesila taj problem i ako jesi kako ?
Meni se dogada ista stvar vec 2 godine i nitko ne zna sta mi je, bio sam na svim pregledima i svi su u redu, a i dalje me boli trbuh i otezava bavljenje sportom, tocnije nogometom. Edited by ToniZg8 - 09 Veljaca 2017 at 14:50 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |