Grcevi |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
alfa to omega
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam bih li to nazvala baš grcevima, prije trncima koji znaju biti jako bolni... Ali ovaj problem imam vec jako dugo i to samo s desnom nogom - na dijelu iznad koljena. Rekla sam dugo; pa da, sigurno vec pola godine, ali je intenzitet bio razlicit. Od manje bolnog do... ne baš bezbolnog upravo sada. Naime, u pocetku je to bilo samo nocu, no toliko da sam se znala buditi i vikati od boli. Poslije se smirilo i znalo se javljati samo u obliku prolaznih, kratkotrajnih grceva, a onda u obliku bolnih trnaca (je li to ispravan genitiv? :) U zadnje je vrijeme bilo sve cešce i bolnije (do sada sam samo ''cekala da prođe'', ali i prošlo bi!) tako da odnedavno pijem Mg (to je odnedavno jucer), a u ljekarni sam kupila i Polar Ice (gel). Zapravo sam mislila da ce me ljekarnica uputiti na nešto za zagrijavanje noge, ali ne znam sama dovoljno o tome pa... Problem je što mi je nakon nanošenja Polar gela bol postala nepodnošljiva. Možda je rano govoriti, no danas sam jedva hodala od bolova, a boli me i u mirovanju. Hm, prvo komentiranje, a vec roman! A nije da dugo ne pratim ovaj forum, samo nisam baš komentirala. Sad je vec hitnije... Anyone with a solution to a problem? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm...a jel imaš problema sa lumbalnom kralježnicom...priedlog je da odeš kod fizijatra... To što boli stalno i bolj je nepodnošljiva.... Pa...eto....odi na pregled....
|
|
biser99
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Location: Macedonia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
pokusaj sa magneziuma u kombinacii sa calciuma i vit B6 u tablete za 7 dana imaces napredka u listovima.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A da odeš kod doktora ( fizijatra, kao što dalila kaže)??
beser99, kakav napredak u listovima? i otkud listovi? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
alfa to omega
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bila sam jutros, uputili su me ortopedu na ultrazvucno snimanje mišica. To be continued... |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |