GRIPA :((( |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eooo jedna dobra prirodna stvar koja je dobra kod gripe,prelade,prevencija bronhitisu...
recept je starih otocana i jako je ucinkovit. š velika žlica(jušna žlica) meda domaceg š/2 limuna iscjeđenog š cep(od boce) domaceg maslinovog uja sve to dobro izmisat i uzimat vise puta na dan po žlicicu toga. |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hej brljbljava ... znam to...samo ja ne stavljam maslinovo... med&limun sasvim dovoljno, samo mi limun provari želudac.... to much acid ... al ono... za grlobolju mama :)
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
maslinovo uje je tu s razlogom sta stiti male disne puteve pa onda sprijecava nastanak bronhitisa.med i limun su ok za preladu i grlobolju.kod gripe se uzima s maslinovim ujem jer nerjetko nakon gripe dode i bronhitis ili s gripom.
recept provjeren i stvarno dijeluje |
|||
Post Options
Thanks(0)
|
||
thenkx... budem sutra probala.. jos me muci kašalj.. trenutno sam predozirana s frapeom od banane... u konzumu akcija kila 5 kuna , pa sam malo zabrijala i kupila 2 kile banana.. radila frapee cijelo popodne
|
|||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema na cemu.
ahhh ti kašalj,uvik ispada negativac,zapravo je pozitivac. al sad nije cudo sta je osta kasalj pogotovo ako si odradila gripu.i nemoj se cudit ako potraje. a shejkove i frapeice ne smin,radi mlika.bas mi je danas nakon sta sam odradila sve vjezbice za trbuh,palo napamet uzest neki ti napitak u teretanici i stala razmisljat i gledam i mozgan,al sve to ima mliko i ka da se ne zeznem lipo uzela energetsku plocicu i gustala u njoj :))). |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sinoc me pocela glava boljeti i grlo, pa sam cijelu noc kašljao a sad se jedva držim na poslu. nažalost, šefica mi je bully i buduci da imamo hrpu posla ne smijem na bolovanje
tak da mislim da cu umrijeti |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam kako ti je...to je meni bilo prošli tjedan, ostala samo utorak doma, ove druge dane bila krace, ali d grozno....Na poslu si, a nisi nego za ležat.... ne kuže to neki ljudi... užas... aj drži se.... i kašlji u šeficu.... |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja vodim.. mene bolesnu poslali na teren.. hehe kasljem vec 7 dana, smrcem, glava pucketa.. kao svakoga dana me tjeraju doma a ono.. u petak na teren i 3h u blatu, vodi, na hladnom.. uzas danas mislim da se raspadam al necu to nikom priznat.. jer nemrem i ovako i onako na bolovanje.. Edited by crna_kej |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovaj tjedan ništa od treninga ocito
samo cajevi, vitamin c i glupavi filmovi na tevejcu |
|||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Options
Thanks(0)
|
||
suosjecam sa svima.. evo sad sam bila neki ispit dat... nas 50ak ispred , svi kašlju, šmrcu.. ulazi profesor i govori: neke boleštine haraju medicinskim fakultetom...
a mi on: ma neeeeeeeeeeeee.... al eto... prolazi polako, nisam nikad mislila da cu sanjat trening :) inace sanjam pohani sir, nutellu, krafne, bolonjez i millku ... ahahhahhahhhahahah |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro je da sanjaš krofne, bitno je da ih ne jedeš |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sanjam gole forumašice!
|
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa još je dobro kad su forumašice u pitanju |
|||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |